Milyen az anyagi helyzetetek a szüleitekhez képest? Ha szegény családban nőtettek fel, sikerült "kitörni"?
Sokkal jobb mint az a körülmény ahonnan eljutottam idág; megismerkedtem a párommal külföldre költöztünk rengeteget tanultam (nyelv stb) és most azt érzem jó helyen vagyok az életemben.
Azt megjegyezném nem mélyszegénységből jöttem de picivel talán az átlag alattiból.
Hát,hogy is mondjam az élet sz*r lapot adott,emiatt az anyagi helyzetem is az.22 éves koromig tanultam,szinte pályakezdőként dobálta az élet a lehetőségeket,de 23 évesen egy kór össze rombbolt mindent.
24/f
Mind a ketten mélyszegénységből jöttünk.
Ahhoz képest nagyon kitörtünk. Pedig sok ember szemében mi is szegények vagyunk.
50-es házaspár.
Többet keresek, mint anyám, apám együttvéve, 27 évesen. Mondjuk nekik van házuk, autó stb, az ő idejükben sokkal egyszerűbb volt ingatlanhoz jutni, ma meg hiába keresek jól, annyira nincs értéke a pénznek és emellett olyan ingatlanárak vannak, hogy egyelőre le is mondtam a sajátról.
Ettől függetlenül sokkal jobb színvonalon élek, hozzájuk képest szuper kényelmes és jó munkám van, sokat utazom, az egészségemmel foglalkozhatok.
Én vagyok egyébként az első diplomás a családban, a szüleim nem támogattak, mert lenézik a diplomásokat és el akartak küldeni dolgozni. Azért most már látom, hogy büszkék rám, de néha még csak kapok valami megjegyzést. Pl. szerintük én nem dolgozom, csak ülök az irodában, meg utazom az ügyfélhez, ami meg szórakozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!