Miért zavarja ez Őt?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, már egy jó pár hónapja élek nemi életet, de ettől függetlenül nem volt még párkapcsolatom. Anyukámmal jó a viszonyom, neki be szoktam számolni az adott srácokról, de most már, hogy egyre jobban közeleg a 17. születésnapom, egyre többet mondja, több veszekedésünk is volt, hogy legyen már barátom. És hogy őszinte legyek, félek az elköteleződéstől, választani, sok dologról egy párkapcsolat miatt lemondani, ilyen mértékű döntést hozni és hozzáláncolni magam egyetlen személyhez. Nem mellesleg, komoly problémáim vannak a másikban való megbízással, szerintem én meg is őrülnék egy párkapcsolatban, nemhogy a házasságban. Ezt pedig nem tudom, hogy tálaljam neki. 18,5 volt, mikor engem szült, szerintem egyébként titkon már várja is az unokát.
2019. aug. 16. 17:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%
#17 Mert egy 16 évesnek az a dolga,hogy ha kell hanem, keféljen. Kapcsolatot nem akar, mert az börtön,de akárkinek aki tetszik és úgy hozza a sors szét teszi a lábát. Ez nem,hogy egy 16 évesnek nem áll jól,de egy felnőttnek sem, és ez leírja őt : ribizli. Mert ezt csinálják azok. Az anyját meg nyilván ez zavarja, csak nem meri neki elmondani. De ha te örülnél neki,hogy a 16 éves lányod ha teheti bszki akivel csak akar, az a te bajod. Nem mindenki akarja azt a lányának. Nem is normáli. Főleg ebben a korban nem.
2019. aug. 17. 20:52
 22/26 anonim ***** válasza:
25%
Inkább ilyen legyen a lányom,mint egy ótvaros kis penészvirág,ő legalább élvezi az életet és nem marad a nyakamon még 25-30 évesen is.
2019. aug. 18. 18:55
 23/26 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó! Az ótvaros kis penészvirág, ahogy te fogalmazol, lehet megunja a bunkó stílusod, lelép amint lehet és feléd se néz többé.
2019. aug. 18. 21:46
 24/26 anonim ***** válasza:
69%
Juj de lepontoztatok. :) További jó sárdobálást.
2019. aug. 18. 23:10
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet Kérdező?
2019. aug. 20. 15:32
 26/26 anonim ***** válasza:
#22 Grat!:D Azért mert valaki normális életet él, nem bszk fűvel fával 16 évesen nem marad a nyakadra. Főleg ha ilyen stílusod van.
2019. aug. 20. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!