16 éves vagyok, már egy jó pár hónapja élek nemi életet, de ettől függetlenül nem volt még párkapcsolatom. Anyukámmal jó a viszonyom, neki be szoktam számolni az adott srácokról, de most már, hogy egyre jobban közeleg a 17. születésnapom, egyre többet mondja, több veszekedésünk is volt, hogy legyen már barátom. És hogy őszinte legyek, félek az elköteleződéstől, választani, sok dologról egy párkapcsolat miatt lemondani, ilyen mértékű döntést hozni és hozzáláncolni magam egyetlen személyhez. Nem mellesleg, komoly problémáim vannak a másikban való megbízással, szerintem én meg is őrülnék egy párkapcsolatban, nemhogy a házasságban. Ezt pedig nem tudom, hogy tálaljam neki. 18,5 volt, mikor engem szült, szerintem egyébként titkon már várja is az unokát.
Nem kell elköteleződni egyáltalán, a párkapcsolat fiatal korban a tapasztalatszerzésről szól. Az, hogy ő hány évesen szült, vagy hasonlók, nem kell, hogy a mérce legyen.
2019. aug. 16. 17:56
3/26 anonim válasza:
Nincs párkapcsolatod, de nemi életet élsz, minden alkalommal más valakivel, 16 évesen, és nem érted miért zavarja ez anyukádat.
2019. aug. 16. 17:57
4/26 anonim válasza:
Anyád szerintem leakar téged arról beszélni,hogy 16 évesen te fűvel fával nemi életet élj. Azt akarja, hogy ha már nem tud téged megállítani, legalább legyen egy bizalmas kapcsolatod és akkor eg ideig csak egy fiúval fogsz kefélni. 16 éves vagyok,de én el sem tudnám képzelni,hogy nemi életet éljek. Azt meg pláné nem,hogy nem a barátommal feküdjek le, hanem random srácokkal, vagy barátság extra viszonyt folytassak. Szerintem zavarja anyukádat,de fél megsérteni.
2019. aug. 16. 18:02
5/26 anonim válasza:
A szex az nem testgyakorlat, az nem csak a hormonális késztetések kiélése, hanem szerelmen alapuló párkapcsolat. A szex csak annak az egyik kísérő jelensége. Ne legyen anyukád forszírozására párod, de add át magad az érzelmeknek, merj bízni és szeretni, mert a mostani életmódoddal egyrészt nemibeteg leszel, másrészt alig néhány éven belül egy kiégett vén k, aki normális kapcsolatba már nem tud belekezdeni.
2019. aug. 16. 18:11
6/26 anonim válasza:
Pofám leszakad. Ezekből lesznek az ilyen vén q 50-nek tűnő 22 éves lányok.
2019. aug. 16. 18:17
7/26 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok, srácok, hogy szörnyen erős lek- rvázni valakit néhány mondat alapján?
2019. aug. 16. 18:32
8/26 anonim válasza:
Ebben az esetben,egyáltalán nem erős. Te magad mondod,hogy kapcsolatot nem akarsz,de TE 16 évesen már nagyban éled a nemi életedet, nem is egy sráccal hanem többel. Ez már majdnem felér egy krvával, csak épp pénzt nem kérsz tőlük. Anyád attól fél,hogy így tényleg qrva sorsra jutsz.
2019. aug. 16. 18:42
9/26 anonim válasza:
Egy 16 éves gyereket,aki több hónapja fűvel-fával megdugatja magát? Nem,nem erős.
Remélem,hogy csak kitaláltad.Még ha kamu is,akkor is elszomorít.
Anyád sem normális,főleg ha már az unokát is várja.Jár a taps nektek!
Azért dokival megnézeted magad néha? Nehogy valamit elkapj aztán terjeszd az emberek közt,mint valami patkány.
Vajon hol lett elrontva ez a gyerek? Egy 16 évesnek,hogy jut eszébe ilyesmi?
2019. aug. 16. 18:43
10/26 anonim válasza:
“Nem gondoljátok, srácok, hogy szörnyen erős lek- rvázni valakit néhány mondat alapján?”
Nem erős, mert 16 évesen több sráccal is szexelsz. De lehetsz tini rbnc is, ha az jobban tetszik. Anyád helyében én nem engednélek kb sehova, és égne a pofám, hogy a 16 éves gyerekem ki tudja hány fiúkának tette szét már a lábát és erre még büszke is, és azt hiszi, hogy tök oké. Szóval sajnos akár tetszik, akár nem, akkor is egy kis k*rv* vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!