Miért zavarja ez Őt?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, már egy jó pár hónapja élek nemi életet, de ettől függetlenül nem volt még párkapcsolatom. Anyukámmal jó a viszonyom, neki be szoktam számolni az adott srácokról, de most már, hogy egyre jobban közeleg a 17. születésnapom, egyre többet mondja, több veszekedésünk is volt, hogy legyen már barátom. És hogy őszinte legyek, félek az elköteleződéstől, választani, sok dologról egy párkapcsolat miatt lemondani, ilyen mértékű döntést hozni és hozzáláncolni magam egyetlen személyhez. Nem mellesleg, komoly problémáim vannak a másikban való megbízással, szerintem én meg is őrülnék egy párkapcsolatban, nemhogy a házasságban. Ezt pedig nem tudom, hogy tálaljam neki. 18,5 volt, mikor engem szült, szerintem egyébként titkon már várja is az unokát.
2019. aug. 16. 17:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%

A kérdésedre válaszolva, egyértelműen azért zavarja, mert nem szeretné, ha továbbra is random fiúkkal élnéd a nemi életedet. Valószínűleg úgy gondolja, hogy így kimaradsz valamiből. Egyébként én is úgy gondolom.

Azon kellene elgondolkodnod, hogy miért nem tudsz elköteleződni, megbízni és kötődni egy fiúhoz, és miért látod úgy a párkapcsolatot, hogy az csak lemondás és "börtön".

A normális az lenne a te korodban, ha szerelemre vágynál. Amúgy meg egy párkapcsolat nem jelenti azt, hogy máris ásó-kapában kell gondolkodni, azt meg végképp nem értem, miből gondolod, hogy anyukád unokát akar máris. Ha fiatalon szült, akkor ebből kifolyólag könnyen lehet, pont azt szeretné elkerülni, hogy te is korán szülj. Teljesen érthető a feltételezés, hogy egy stabil kapcsolatban mindkét fél érdeke, hogy vigyázzanak a teherbeesésre, arról nem is beszélve, hogy a nemi betegségeknek is nagyobb az esélye, ha váltogatod a partnereidet. ha semmikép nem érzed kész magadat egy stabil szerelmi kapcsolatra, akkor legalább egy stabil szexkapcsolaton kellene dolgoznod, ami lazább kötelék, mint egy betű szerinti párkapcsolat.

De tényleg, mindenképpen törődnöd kellene azzal, miért, mitől van ilyen negatív képed a párkapcsolatokról. Lehet, hogy te ilyen vagy, de tényleg nem sok jót jelez előre idősebb korodra, ha most csak egyik ágyból ki, másik ágyba be játékot játszol.

2019. aug. 16. 18:53
 12/26 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván azért zavarja, mert 16 évesen nem fűvel fával kéne bszni, de nem is az az elvárt, hogy megállapodj. Ilyenkor még jön tanulópálya bőven, egyáltalán nem átlag, hogy ilyenkor megállapodik valaki és élete végéig ő lesz a párja. Bár ha belegondolsz, fiatalon megtalálni azt a személyt olyan szinten jó, hogy mégtöbbet lehetsz csak vele.

De neked nyilván ebben sincs tapasztalatod, azt sem tudod milyen egy igazi, normális kapcsolat, vélhetően szar példákat láttál eddig kívülről. Nem arról szól, hogy poshadtok leláncolva egymás mellett, bár minek magyarázni, majd idővel te is megtapasztalod mi a rossz és mi a jó kapcsolat.

2019. aug. 16. 19:20
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem gondolod, hogy 16 évesen kicsit fura, hogy nincs rendben a lelked, nem bízol senkiben, de a lelketlen szex, (ami amúgy később fog problémát okozni, csak hát ezt még tojáshéjas pitsával, tapasztalat nélkül nem látod) az rendben van? Kicsit kamuszagú.
2019. aug. 16. 19:50
 14/26 anonim ***** válasza:
8%

Ne mondd el neki kivel fekszel le.17 evesen volt először kapcsolatom,de lefeküdtem azzal akibe szerelmes voltam,csak arra nem voltam képes,hogy járjak vele.Meg volt 3 másik akivel petting volt,orális szex.Csak csináld okosan.

Kár bántani,gondolom,ha fiú lenne akkor is elhordanátok minden k.@nak.

2019. aug. 16. 20:09
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

#14 Buzdítsad csak,hogy fűvel fávval bszon:D Szép! Attól,hogy okosan csinálja, nem változat a tényen,hogy ez krválkodás. Nem, fiúnak sem áll jól az ilyen:D

Az teljesen más lenne,ha 1 fiúval nem akarna kapcsolatot,de szexpartnerséget alakítana ki,de még az sem legalább. Nem később se normális de 16 évesen pláné nem.

2019. aug. 16. 20:38
 16/26 anonim ***** válasza:
8%
35 éves vagyok,nem kis tiniri.b@nc.Igen jobb lenne,ha lenne egy állandó szeretője.Párkapcsolata majd lesz,ha úgy érzi itt az ideje.A szex jó dolog,azért mert nincs komoly kapcsolata valakinek nehogy lemondjon már róla.Semmi rosszat nem csinál.Azt hiszitek az aki visstafogottabb tisztességesebb?Csak legyél diszkrét és vigyázz magadra.
2019. aug. 16. 21:52
 17/26 anonim ***** válasza:
1%
Én 22 évesen vesztettem el, de az ilyen r-bizést már én is unom.
2019. aug. 16. 21:54
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Anyukád helyébe lennék,a cuccaidat,az ajtó előtt találnád.
2019. aug. 16. 21:55
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

Lehet hogy krv@ nem nagy, de ribi igen. Te se kellesz majd normális pasinak. Mindenki kihasznál és eldob, mint egy használt rongyot. De majd rájössz. A híred meg már valószínűleg el is ment ott ahol laksz, mindenki tudja rólad hogy olcsó vagy. Csodálom hogy Anyukád eddig tűrt.

Ha meg ekkora bajod vannak azzal, hogy másokban megbízz, hogyan tudsz bárkivel is lefeküdni? Ahhoz is bizalom kell!

2019. aug. 17. 12:38
 20/26 anonim ***** válasza:
11%
Érdekes,az összes rosszéletű lány akit ismerek férjhez ment vagy évek óta együtt él valakivel.Ha majd eljön az ideje neked is lesz.
2019. aug. 17. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!