Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te fizetned a gyereked alberle...

Te fizetned a gyereked alberletet ilyen elozmenyek utan?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem teljesen kiakadtam. Igen én az "új" feleség vagyok és utálom a férjem "régi" gyerekeit. Nyugodtan szidjatok.

DE a kérdésem más szülőkhöz, akik jártak hasonló cipőben:

Fizetnétek-e a nagykorú dolgozó gyereketek albéretét, ha...tudjátok, hogy kábítószerfogyasztó, ha már 4* nagyobb összeggel kisegítetted előző albérletekben, ahonnan mind kidobták, ha nem akart elvonóra menni és rehabról is kilépett és a te otthonodból is ki kellett raknod és az édesanyjának is ki kellett raknia (nem lehet vele egyutt elni hosszabb távon!!). Ha minden alkalmat megragad, hogy ha segítséget kap utána leszólja a segítőt, ha nem kap, akkor elküd a búsba.

És most két nap munka után jelentkezne nálatok, hogy anyu-apu segítsetek, mert szörnyű, hogy 12 órai munka után 8-9000-et kapok, de ebből hostelre elmegy 4-5000 és akkor még nem is vettem cigit és ennivalót. A helyem biztos és megígérte anyu is, ha dolgozok segít albérletbe menni. Apu segíts, anyu letiltott juttasd el neki ezt a kérésem!

Ti adnátok pénzt? Keresnétek neki albérletet, ahol a legolcsóbb szoba 30.000+ rezsi és általaban 2 hónap kauciót elkérnek? És tudod, hogy eddig a viselkedése, trehánysága és a drogozasa miatt mindenhonnan 1-2 hónap után kidobták? Azt mondja max amfetamint fogyaszt, de tiszta most.

Én annyira nem adnék neki, kidobott pénz és ha lesz tartaléka, akkor úgyis majd újra piára és drogra költi. Ezek a fellángolásai csak 1-2 hétig szoktak tartani.

Miért csinálják ezt? A férjem a házam mögött már rengeteg pénzt elköltött rá, miközben én is sokat költöttem a gyerekeire és a közös életünkre. Lemondtam a nyaralásról, a szórakozásról, a lakásfelújításról és akkor már megint....ja anyagias vagyok.

2019. aug. 11. 11:47
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
86%

"Fizetnétek-e a nagykorú dolgozó gyereketek albéretét, ha...tudjátok, hogy kábítószerfogyasztó"

Idáig olvastam, tovább nem.

Nemhogy nem fizetném, de a te helyedben, kérdező, hanyatt-homlok menekülnék egy olyan pártól, akinek a gyereke idáig süllyedt. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen ember időzített bomba. Bármikor kinyírhat bárkit, és a tapasztalat szerint legnagyobb eséllyel a családtagjait és szerelmi kapcsolatait. Akiktől pénzt szokott kérni, de már nem adnak, akivel szerelmi viszonyban volt, de a másik már szakítana.

Szóval: menekülj onnan, amíg betépve bestiálisan ki nem nyír téged is! Olvass bulvárhíreket, kéthetente akad egy hasonló gyilkosság!

2019. aug. 12. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!