Miért sértődött meg anya azon, hogy nem találok egyelőre másik albérletet?
Albérletben lakom pesten, vagyis hasonlóban, inkább olyan mint egy kolesz, csak pici, tehát ketten vagyunk egy szobában, több szoba van, sokan vagyunk, cserébe nagyon olcsó. Teljesen jó, viszont a párommal most úgy döntöttünk keresünk közös albérletet.
Találtam is már több jót, viszont mindketten aláírtunk szerződést szeptember 1-ig a jelenlegi lakhelyeinken. Így viszont május közepén nem igazán találok lakást, mert nyilván vannak olyanok akik hamarabb költöznének be, a tulaj akkor meg marha lenne az én két szép szememért lemondani több hónapnyi lakbérről.
Anya ma minden átmenet nélkül lecseszett, hogy ha nem találok albérletet szeptemberre most amíg pesten vagyok (ez a hét meg a következő) akkor bejárós leszek...
De most miért kellett hirtelen megsértődnie, meg miért mérges rám?
Furan hangzik nekem egy tini szajabol, hogy a "parom". Inkabb a pasid.
Anyad meg szerintem azert merges, mert te meg a "parod" hulyesegeket talaltok ki mindig
Miért baj, ha a párjának hívja? Nem kell minden tininek linknek lenni. Ők komolyan gondolják, ez nem baj, hanem jó.
Anyukád valószínűleg tényleg aggódik, de te vagy ott, te látod a helyzetet. Mi is adunk ki albérletet, de kifejezetten diákoknak, nyáron nem szokott lenni senki. Úgyhogy van esélyed találni ilyet is. (De hozzánk most nem jöhetsz, jövő évtől egy rokonunk lesz ott, aki itt fog tanulni.)
Milyen hülye.ség? :D És nem vagyunk tinik. De ha tini lennék is, miért ne hívhatnám a páromnak? Na mindegy.
Utolsó, köszi :) Remélem találok valamit.
"Furan hangzik nekem egy tini szajabol, hogy a "parom". Inkabb a pasid. "
Én rühellem a "pasi" kifejezést. 18 éves koromban sem használtam, csak a "barátom" szót. Most, 35 felett térek át a "párom"-ra, de nem önszántanból, csak sokan furcsán néznek, hogy a "barátom" :)
Még az előző. Albérletet bármikor, bárhol fogsz találni. Kérdés csak az, hogy mit engedhettek meg magatoknak.
Ha a mostani helyed tuti, akkor ráérsz nyárvégén is keresgélni. És tudni kéne, hol laksz. Ha nem túl messze, akkor könnyeben mozogsz lakást nézni.
Hat igen, ennyi idosen mar illene a ferjednek szolitani.
PErsze, tudom, teged nem zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!