Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyukámnak?

Hogyan mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés
Cserediák voltam, mostmár hazajöttem, de nem merem elmondani anyának,hogy ott időközben összejöttem az engem befogadó család fiával, a fogadótesómmal. Nagyon félek, hogy lenézne, nem tudom mit mondana és gondolna. Megtehetem, hogy nem mondok semmit és sosem derül ki, de nagyon nyomja a lelkemet.
2019. aug. 9. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az általad leírtak alapján semmi olyan okot nem látok, amiért ne mondhatnád el. Ahogy már írták: attól, hogy cserediákként ott laktál náluk, még nem lettél családtag, nem alakult ki vérrokonság köztetek. Ha le is feküdtél vele, az már kicsit más tészta, de azt is feltétlenül elmondanám a helyedben. Bár nem mindegy, hogy általában milyen a kapcsolatod anyukáddal. Ha jó az anya-lánya viszony, és mindig meg lehetett vele beszélni dolgokat, akkor nem lehet probléma.

Mielőtt bárki belém állna: igen, van pont 16 éves lányom, meg már volt is.

2019. aug. 9. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Te ismered a szüleidet. Ha nem alpári tahó nárcisztikus parasztok, akkor jól sülhet el, ha megnyílsz nekik. Itt már nem is ez a sztori a lényeg, hanem hogy tényleg közelebb kerülhettek egymáshoz, és a jövőben nagy segítség lehet számodra a jó szülői viszony.
2019. aug. 9. 22:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyes emberek mit gondolnak magukról ezen az oldalon. Most senki sem beszélt arról, hogy én lefeküdtem-e vele vagy sem. Szerintem az had legyen az én meg az ő személyes ügyünk, hogy 16, majd 17 évesen, amit közben mindketten betöltöttünk mit kezdünk magunkkal. Én nem látok semmi problémát abban, hogyha lefekszel valakivel ennyi ideji együttlét után. Nem is szerepelt a kérdésemben, hogyan mondjam el ezt, csak magát a tényt, hogy együtt jártam vele.
2019. aug. 9. 23:28
 14/15 A kérdező kommentje:

A szüleimmel nem rossz a kapcsolatom csak sosem osztottunk meg személyesebb dolgokat egymással. Ezért tudom magamat nehezen rávenni, hogy elmondjam.:( Semmi bajuk nincsen a szexualitással, ez nem egy tabu téma nálunk.

De nem is ezt a részét akartam neki elmondani, hanem inkább a szerelem részét az egésznek. Mert akár hiszi pár ember akár nem...ebben az egészben a legfontosabb az volt, hogy szerettem. Az nyomja a szívemet, hogy az anyukám még nem tud arról, hogy én mennyire szeretem azt a fiút és hogy ő is mennyire szeret engem.

2019. aug. 9. 23:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Kérlek az offolást inkább hagyjátok. Már így is eléggé szomorú vagyok magamtól is. Nem kell, hogy idegen emberek tovább rontsák.
2019. aug. 9. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!