Hogyan mondjam el anyukámnak?
Nem voltál a család tagja, cserediák voltál. Ha lenéztek, (mért kell ezt mindenkinek tudni?), akkor nem ezért tették, hanem mert igen fiatalon és igen rövid ismeretség után ágyba bújtál.
Neked kell eldönteni, hogy az anyád reakciójától való félelmed vagy a lelkiismeret-furdalásod-e az erősebb (ez is az anyádtól való félelem), de nem kell elmondani neki. Lassan eljutsz abba a korba, hogy a saját értékrended szerint élj, ne a másoké szerint. Figyelembe véve persze a szülői ház erkölcsi szokásrendjét, de azt a saját szűrődön átengedve.
Jajj, miért kéne elmondani?
Lefeküdtel vele,és kész.
Most már csak beszéltek skypon és annyi.
De ki a bánat mondta nektek hogy lefeküdtek te szent jó Isten? Ha összejössz valakivel nektek az az első? Pff.
Kérdező! Amennyibben nem zavar titeket a táv és komolyan gondoljátok, mond el neki. A család "tagja" nem voltál, csak egyszerű cserediák. Ez nem te téged családtaggá. Ilyenek még vannak.
Köszönöm azoknak akik rendes választ küldtek. Az összejöttünk alatt azt értettem,hogy együtt jártunk 5, majdnem 6 hónapon keresztül. Nem tudom ebből hogy jött le, hogy rövid ismeretség után lefeküdtem vele. Az emberek furának tartották, mivel az ő családjánál laktam és együtt voltunk, de az ő családja elfogadta a helyzetet.
Igen, komolyan gondoljunk, hogy együtt maradjunk, csak nagyban nehezíti a helyzet, hogy nekem is és neki is két év marad még suliból, így egyenlőre elég kilátásralannak tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!