Hogyan mondjam el ezt anyukámnak?
Figyelt kérdés
Szóval... ezt elég gáz kiírni is de valamiért nálunk úgy alakult hogy anyukám egyáltalán nem szégyellős és fehérneműben járkál a házban nagyon gyakran. Igaz, lány vagyok szóval annyira nem gáz mintha fiú lennék de könyörgöm... ez csak szerintem nem normális? És hogyan közöljem vele finoman hogy ez engem zavar? Előre is köszönöm a válaszokat...2019. ápr. 2. 17:13
1/6 anonim válasza:
Teljesen normális főleg ha jól nézz ki
2/6 anonim válasza:
ezt tényleg gáz volt kiírni... ugye nem akarod megszabni anyukádnak hogy milyen ruhában mászkálhat otthon? mellesleg meg az emberi test elméletileg egy természetes "dolog"
4/6 Boszorkány_ válasza:
Nem meztelen járkál. Ráadásul a saját lakásában úgy flangál ahogy akar.
5/6 anonim válasza:
Ne izgulj, nem gáz. Ha nem tetszik, ne nézz oda!
6/6 anonim válasza:
Tényleg úgy mászkál a saját házában, ahogy akar. De szerintem, ha ez téged zavar, akkor baj, hogy csinálja. Kellemetlenül érzed magad. Egyszerűen ülj le vele, és pironkodva, de mondd meg neki, hogy figyi anyu, ez engem zavar. Próbáld meg végiggondolni, pontosan mi zavar vagy miért zavar. Nem lehet, hogy te vagy szégyellős, mert nem vagy magaddal megelégedve? Mindenesetre nyugodtan át lehet ezt beszélni, és ketten kitaláljátok, hogy lehet mindenkinek jó. Nem fog hülyének nézni, az anyukád, ezt simán meg lehet vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!