Szerintetek baj hogy nem mentem el nyaralni szüleimmel vagy jól döntöttem?
akkor 10es , rólad is meg van a véleményem..
Nem is ėrezted cikinek a dolgot..??
Imádom Ciprust! Lássuk, mibe tudok belekötni az irományodban...
1. mit kell látogatni az iskolán ilyenkor? o.O
2. milyen munka? Nyári? Ahhoz már késő van. Állandó állásnál meg az a 2 hét már igazán nem számítana...
3. Edzeni bárhol lehet, elmész futni a tengerparton reggel, de biztos feltalálták már az edzőtermeket is arrafelé.
4. Gyönyörű helyekre lehet kirándulni, eddig a legjobb nyaralásunk Cipruson az volt, maikor béreltünk egy kocsit, és körbeautóztuk a szigetet, van hegy, erőd, romok, szellemváros, átmehetsz a török oldalra, ami érdekes élmény.
Szóval összességében simán csak antiszoc vagy, ami 18 évesen érthető, én is ennyi idős voltam, amikor először nem mentem anyámékkal nyaralni, bár ők egy dunamenti faluban sátoroztak egy üres mezőn és a szomszéd pottyantósába jártak vécére, brrr.....
Ja, és az nekem is meredek, hogy elkérted az utazás árát...
Nemet mondani 2 hét Ciprusi nyaralásra a családdal... hát nagy ostobaságra vall.
Valakinek ez csak egy álom,neked meg tálcán kínálja az élet, aztán még az árát is elkéred... ritka ostoba ember vagy.
11es
mi lenne ebben a ciki?
ezek szerint ha megyek velük nyaralni, azt elfogadni nem ciki?
bocsánat, hogy nem csórók a szüleim, és évi 1 nyaralásra adtak kemény 150ezer forintot, szégyellem magamat is, meg őket is
Majd pár év múlva rájöttök, hogy mennyit kell dolgozni egy-egy ilyen nyaralásért (plusz sok munkahelyen el sem engednek 2 hétre) és hogy milyen hülyék voltatok annó, hogy nem használtátok ki a lehetőséget.
De biztos jó lesz az a buli is.
de miért lennék ezért hülye? :D
anyámék egy sima, tengepart melletti hentergős nyaralásra mentek, ahol all inclusive ellátás van, nincs gondjuk a kajára, háztartásra
egész nap a parton lazultak, kajálni mentek fel, volt idejük pihenni
nekem ezek a nyaralások nem jönnek be
én abból a pénzből meglátogattam az erdélyi haverom, voltunk raftingolni, túrázni, tök sok élménnyel gazdagodtam
plusz maradt némi pénz, abból meg egy olcsó repjeggyel később elmentünk haverokkal Milánóba 1 napra
a szüleim örültek neki, hogy jól éreztem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!