Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek baj hogy nem...

Szerintetek baj hogy nem mentem el nyaralni szüleimmel vagy jól döntöttem?

Figyelt kérdés
2 hére mentünk volna Ciprusra. Rég voltam nyaralni utoljára 4 éve ilyen messze. Most órültek volna megyek de már sulit is meg kell látogatnom, illetve munkát is akarok intézni, meg eddzést is folytatni akarom, és 2 hét zabálás jótsem tett volna nekem. Inkább elkértem a pénzt amit nyaralásra fizettek vna nekem, és kezdek azzal valamit, elmegyek egyet bulizni és félrerakom hogy legyen. Persze 2 hét "élmény" de amúgysem vagyok nagy tengerszerető, inkább kirándulós, plusz a munkát, sulit és eddzést sem érné meg beáldozni erre szerintem. 18f
2019. aug. 7. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

akkor 10es , rólad is meg van a véleményem..

Nem is ėrezted cikinek a dolgot..??

2019. aug. 8. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Imádom Ciprust! Lássuk, mibe tudok belekötni az irományodban...

1. mit kell látogatni az iskolán ilyenkor? o.O

2. milyen munka? Nyári? Ahhoz már késő van. Állandó állásnál meg az a 2 hét már igazán nem számítana...

3. Edzeni bárhol lehet, elmész futni a tengerparton reggel, de biztos feltalálták már az edzőtermeket is arrafelé.

4. Gyönyörű helyekre lehet kirándulni, eddig a legjobb nyaralásunk Cipruson az volt, maikor béreltünk egy kocsit, és körbeautóztuk a szigetet, van hegy, erőd, romok, szellemváros, átmehetsz a török oldalra, ami érdekes élmény.

Szóval összességében simán csak antiszoc vagy, ami 18 évesen érthető, én is ennyi idős voltam, amikor először nem mentem anyámékkal nyaralni, bár ők egy dunamenti faluban sátoroztak egy üres mezőn és a szomszéd pottyantósába jártak vécére, brrr.....

Ja, és az nekem is meredek, hogy elkérted az utazás árát...

2019. aug. 8. 09:02
 13/21 anonim ***** válasza:
59%

Nemet mondani 2 hét Ciprusi nyaralásra a családdal... hát nagy ostobaságra vall.

Valakinek ez csak egy álom,neked meg tálcán kínálja az élet, aztán még az árát is elkéred... ritka ostoba ember vagy.

2019. aug. 8. 10:40
 14/21 anonim ***** válasza:
37%
Hiába pontozzátok le, én akkor is #9 és #10 hozzászólóval értek egyet. Én 18 éves koromban már rég nem jártam szüleimmel nyaralni. Amíg ők elmentek nyaralni, arra az időre én is megkaptam mindig az apanázst. Szerintem ez teljesen normális dolog. Én itthon érzem jól magam. Ha el is megyek valahova, két három nap múlva már haza akarok jönni.
2019. aug. 8. 10:56
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

11es

mi lenne ebben a ciki?

ezek szerint ha megyek velük nyaralni, azt elfogadni nem ciki?

bocsánat, hogy nem csórók a szüleim, és évi 1 nyaralásra adtak kemény 150ezer forintot, szégyellem magamat is, meg őket is

2019. aug. 8. 13:38
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

Majd pár év múlva rájöttök, hogy mennyit kell dolgozni egy-egy ilyen nyaralásért (plusz sok munkahelyen el sem engednek 2 hétre) és hogy milyen hülyék voltatok annó, hogy nem használtátok ki a lehetőséget.

De biztos jó lesz az a buli is.

2019. aug. 8. 14:13
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

de miért lennék ezért hülye? :D

anyámék egy sima, tengepart melletti hentergős nyaralásra mentek, ahol all inclusive ellátás van, nincs gondjuk a kajára, háztartásra

egész nap a parton lazultak, kajálni mentek fel, volt idejük pihenni

nekem ezek a nyaralások nem jönnek be

én abból a pénzből meglátogattam az erdélyi haverom, voltunk raftingolni, túrázni, tök sok élménnyel gazdagodtam

plusz maradt némi pénz, abból meg egy olcsó repjeggyel később elmentünk haverokkal Milánóba 1 napra

a szüleim örültek neki, hogy jól éreztem magam

2019. aug. 8. 15:07
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan úgy utazásra költötted, ez nyilván nem hülyeség. Inkább a kérdezőnek szólt, aki elment helyette bulizni egyet. Nem tudom, hogy miért írtam többes számban.
2019. aug. 8. 15:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Először is nem Magyarországon lakom, szóval itt diákmeló nincs, annyi h fiatalabban kevesebbet kapsz. És suli közben is tudni fogok dolgozni mert 3 napos. Akkora baj h nekem nem akkora élmény a nagy tengerpart anyámékkal akik elvannak hízva, és konkrétan az lenne egésznap döglenek és esznek aztán fürdés a tengerbe hát ez rohadt izgalmas. Egyedül én meg nem fogok túrázni, inkább elmegyek pár baráttal egy izlandra vagy egyiptom ahol lehet mozogni és nem a vízben rohadsz. Olaszországba voltam már velük, ott is a döglés ment, ezért minek mennék? Megértem oket hisz ők pihenni mennek, de nekem nincs szükségem pihenésre.
2019. aug. 8. 16:48
 20/21 A kérdező kommentje:
Antiszoc meg nem vagyok, hisz szociálisan aktív életet élek, és szeretek kimozdulni. Az iskolára meg bemutato napokra kell bemenni. Inkább foglalkozom magammal és tanulok eddzek dolgozom és a pénzt amit kapok elrakom mintsem 2 hetet dögöljek a tengerparton és ne eddzhessek vagy mozoghassam
2019. aug. 8. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!