Szerintetek baj hogy nem mentem el nyaralni szüleimmel vagy
jól döntöttem?
Figyelt kérdés
2 hére mentünk volna Ciprusra. Rég voltam nyaralni utoljára 4 éve ilyen messze. Most órültek volna megyek de már sulit is meg kell látogatnom, illetve munkát is akarok intézni, meg eddzést is folytatni akarom, és 2 hét zabálás jótsem tett volna nekem. Inkább elkértem a pénzt amit nyaralásra fizettek vna nekem, és kezdek azzal valamit, elmegyek egyet bulizni és félrerakom hogy legyen. Persze 2 hét "élmény" de amúgysem vagyok nagy tengerszerető, inkább kirándulós, plusz a munkát, sulit és eddzést sem érné meg beáldozni erre szerintem. 18f
Hát nekem nem lett volna képem elkérni az árát...kvázi még anyádék fizettek neked azért, mert te otthon maradsz. Ha elmennek egy étterembe vagy bármilyen programra, amihez neked nincs kedved, akkor ott is benyögöd, hogy részt venni ugyan nem vagy hajlandó rajta, de a pénzt azért adják már oda neked, mert holmi családnál értelmesebb dolgokra akarod költeni?
2019. aug. 7. 23:16
3/21 anonim válasza:
Szerintem rém ostoba döntés volt kihagyni egy ilyen élményt, elkérni a pénzt pedig elég nagy bunkóság.
A helyesírásod pedig tényleg csapnivaló.
18/L
2019. aug. 7. 23:19
4/21 anonim válasza:
Szerintem meg kamu. Senki nem olyan hülye, hogy egy ilyent kihagy. Plusz a repjegyed és a szállásod egy része ki van fizetve... Na meg ilyen lemondást nem az indulás előtt szokták lemondani, hanem amikor tervezték a szüleid, akkor illett volna szólnod, hogy anya, apa rám ne számítsatok.
2019. aug. 7. 23:35
5/21 anonim válasza:
Te tudod, de ha a gyerekem 20-25 év múlva elkéri a repjegy és a szállás árát, biztos körbe röhögném.
Ha mondjuk nyaralás alatt is marják egymást, megértem, hogy nem mentél, én se akarnám hallgatni.
Anno abból állt az egész rohadt gyerekkorom, durván 13 éves koromig, hogy minden rohadt vasárnap azt kellett lenyelnem, hogy az egész rokonság összekap a nagymutteréknál. Igaz, nagyanyámék még csak nem is valami faxa görög szigeten éltek, hanem a magyar tanya világban, de ezt még a világ legszebb helyén is egy ritka idegörlő tortúra átélni.
2019. aug. 8. 03:25
6/21 anonim válasza:
Én 100% hogy nem adom oda a nyaralás, vagy bármilyen program árát a gyerekemnek, ha nem akar velünk jönni. Micsoda bunkó vagy. A társaságuk nem kell, de a pénzük igen.
2019. aug. 8. 06:26
7/21 anonim válasza:
Kamu szint...
2019. aug. 8. 06:41
8/21 anonim válasza:
Tuti kamu, ha nem:
Kèpes voltàl elfogadni a lóvét??? Nem sül le a bőr a pofàdról????
2019. aug. 8. 08:28
9/21 anonim válasza:
Szerintem tök jó, hogy vannak saját elképzeléseid arról, hogy mi a fontos neked, és az is tök jó, hogy a szüleid támogatnak ebben (tehát a nyaralásra szánt pénz rád eső részét odaadják, ha nem a nyaralásra akarod költeni). Szerintem jól döntöttél, feltéve persze, hogy a tengerparti felhőbámulás tényleg nem a te műfajod. Majd legyél te is ugyanilyen rugalmas a saját gyerekeiddel, mikor ők akarnak mást csinálni nyáron, mint amit te elképzeltél.
2019. aug. 8. 08:30
10/21 anonim válasza:
miért lenne kamu?
16 éves korom óta én sem járok a családi nyaralásra, és az egyetem végéig amíg nem dolgoztam, én is mindig megkaptam az árát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!