Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mégis mit csináljak most?

Mégis mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Anyukámnál rosszindulatú méh daganatot tálalták. Két hónapja húzzak az időt. Most tudtam meg. Ezzel is elpattant a hurok, de mikor megtudtam szeptember 4-re kapott isopontot ultrahangra meg olyan vizsgálatra amiből megállapítják hogy tovább terjedt-e vagy sem. Mégjobban pattant.

Anyának mondtam....keressen magánokit, kifizetem a vizsgálatot. Nem érdekel engem mennyibe kerül.

Azt mondta nem, egy hónapon már nem múlik. Szerintem meg nagyon is múlik.

Nem akarja elfogadni. Most mégis mit csináljak? Hpgy vegyem rá? Ideges vagyok nagyon.........Én nem akarok hónapokat várni.....

2019. aug. 6. 09:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%

Aztán hogy tennél meg mindent? Erőszakkal vinned el?

Tegyük fel, hogy igaz a mese, ami amúgy kizárt. Ha 2 hónapja titkoknak a kérdező elől, annak oka van. Nem gondolod? Mondjuk tudjak, hogy több áttét van és menthetetlen.

2019. aug. 6. 10:55
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem kívánom, hogy itt a sok rosszindulatú ember megtapasztalja az ilyen jellegű várakozást az orvosnál, de azt érdemelnétek. Ilyenekben kamuzni..anyám. nincs nektek üldözési mániátok?
2019. aug. 6. 10:57
 23/30 anonim ***** válasza:
27%

Rohadtul nagyot tévedsz, pont Jász-Nagykun-Szolnok megyében él az apám.

2019. aug. 6. 10:58
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Hozzászoktak biztos az Egészségház szerű intézményekhez, előző...
2019. aug. 6. 10:59
 25/30 anonim ***** válasza:
60%

“Aztán hogy tennél meg mindent? Erőszakkal vinned el?

Tegyük fel, hogy igaz a mese, ami amúgy kizárt. Ha 2 hónapja titkoknak a kérdező elől, annak oka van. Nem gondolod? Mondjuk tudjak, hogy több áttét van és menthetetlen.“

Minden tőlem telhetőt nyilvánvalóan. Ha nem akarod érteni, azzal nem tudok mit kezdeni. Vagy azért nem mondta el mondjuk, mert próbál úgy csinálni, mintha minden oké lenne?! Sajnos nem egy embert ismerek aki megküzdött a rákkal, ahány ember, annyiféle felfogás és reakció...de nekem mindegy, hogy te mit csinálnál, én leírtam, hogy én mit tennék, a kérdező helyzetében és kész. Nem neked adtam tanácsot, és én sem kértem tőled, úgyhogy nem igazán érdekel.

2019. aug. 6. 11:00
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha Jász-Nagykun-Szolnok megyében él, akkor nincs mit vitatkozni. Nem is szeretnék, kedves utolsó előtti. Tényleg nem értem, itt a leghosszabb a várakozási idő, a daganatos betegeknél. Lehet a kor is számít, sajnos. Nem mindegy 20 éves, vagy70. Nem tudom.
2019. aug. 6. 11:02
 27/30 anonim ***** válasza:
87%

Emberek!

Itt van egy kétségbeesett ember...

miért kell mindenre azt írni, hogy kamu...

Az én apukám is hónapok múlva kapott időpontot Szolnokon. Tavaly el is veszítettük. Akut leukémiája volt. (gyors lefolyású)...

azóta sem hagy a gondolat, hogy mi lett volna, ha hamarabb kap kezelést.

Nem minden kórházban mennek egyformán a dolgok!!

Eszetekbe jutott mát, hogy mi a rosszabb?

-ha kamu a kérdés, de normálisan válaszoltok...

-vagy, hogy igaz és szét szeditek az egyébként is rossz lelki állapotban lévő kérdezőt!

Kérdező:

Sajnálom, ami az anyukáddal és családoddal történik!

Próbáld meg rábeszélni arra amit írtál.. igen az idő sokat számít!

Sok erőt és kitartást kívánok nektek!

2019. aug. 6. 11:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Szép záró a végére, így van utolsó!! Nem egyforma kórházi ellátás. Nem hiszik el, akkor nem.
2019. aug. 6. 11:10
 29/30 A kérdező kommentje:

Istenem mi a francért kamuznék.

Ma derült ki. Anyum felhívott hogy a doki épp most hívta be. Utána leírta nekem hogy rosszindulatú daganat az eredmény. Nincs még megnőve. Bakker mi a francért írnek ki egy ilyen kerdest ha kamuznek? Anyam kamuzna nekem vagy mi bajotpk van? Uristen. Ki beszelt honapokrol. Annyit irtam most jott vissza egy ujjabb viusgalati eredmeny. Kicsiptek 3 és fel-4 hete egy darabot a mehebol, amit vizsgalatra kuldtek. Most hivtak vissza hogy kész ezen mi akkora kamu? Szeptember 4-re meg kert egy ujabb vizsgalatot az orvos ahol rontgenezik okozott-e attetet vagy sem....

Nagyon kamuzok. Biztos. Bocsanat tenyleg hogy kimertem irni ezt a kerdest. Itt sosem arra válaszolnak ami a kerdes. Mindig a velemeny a lenyeg. Hogy ez meg az meg amaz kamu. Ertem en sok kamu kerdes van de ez az egy kivetelesen nem. Elnezest kerek erte.....

A masik meghogy ha meg sosem volt rakos a csaladomba, honnan tudnam hogy mennyi idot vesz igenybe egy ilyen vizsgalat. Akkor erre valaszoljatok...

2019. aug. 6. 15:33
 30/30 A kérdező kommentje:

Mellesleg a legvoldogabb lennek ha kamu lenne vagy leletet felcsereltek volna. De nem. Masik meg hogy Anyukam 48 eves. Van egy kis ocsem aki 13, jomagam 23 vagyok.

Pont kamuznek tenyleg ha az egyetlen szulomrol lenne szo. Nem is vitatkozom veletek mert ti odaat annyira okosak vagytok, hogy azembert kepesek vagytok a foldbe taposni. NEM kell valaszolni a kerdesemre, ha kamunak veled. Sot. Hidd azt hogy kamu aki azt irtad.

Nem erdekel mit hiszel. Van most ennel fontosabb dolgom is minthogy azzal foglalkozzak a foldbe akart dongolni meg jobban.

2019. aug. 6. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!