Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mégis mit kellene tennem?

Mégis mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Már több mint 1 éve együtt vagyok a barátommal. 15 éves voltam mikor összejöttünk. Azóta minden tökéletes köztünk sosem volt semmi gond. Az ő szülei olyanok mintha a második anyukám és apukám lennének. Tényleg mimdig segítenek és nagyon sokmindent kapok tőlük. Viszont az én szüleim egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy van barátom. Sosem tetszik nekik ha vele megyek valahova vagy ha vele vagyok. Ha az ő családjába van valami esemény általába engem is meghívnak, és a szüleim ezt nem díjazzák. Nem szeretik ha elmegyek hozzájuk. Nem akarnak sosem elengedni. És ez megy már 1 éve. Egyszerűen nem fogadják el és ez nekem nagyon rosszul esik.

Mégis mit kellene tennem?

Engedjem el a szüleim véleményét és csináljam ugy a dolgaimat mint eddig, hogy ha olyan van elmegyek a barátomhoz meg lmegyek velük kirándulni és nem érdekel a szüleim mit mondanak?

Vagy mégis mit tegyek hogy észrevegyék hogy már nem vagyok ovodás és örülniük kellene a boldogságomnak?

Már 1000x próbáltam velük beszéln de csak azt hajtogatták hogy ,,még csak 16 éves vagy és nem kell fiuzni" meg hogy ,,semmi keresnivalód a családjába"

Már iszonyatosan fáj ez az egész, teljesen kikészít idegileg.

Kérlek segítsetek.

2019. jún. 8. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
ööö... miben segíthetünk?
2019. jún. 8. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Utoljára nyugodt hangnemben kérdezd meg, mi a bajuk azon kívül hogy szerintük korai fiúzni. Ha nem mondanak értelmes indokot, akkor ne törődj a véleményükkel.
2019. jún. 8. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha a pároddal tényleg nagyon összeilledtek, akkor semmiképp ne engedd, hogy a szüleid elszakítsanak titeket egymástól. Lehet, hogy nem lesz több olyan személy az életedben akivel ilyen jól kijössz. Ha rájuk hallgatnál, akkor egy olyan dolgot mulaszthatsz el amit akár örökké/sokáig bánni fogsz. Na meg később mikor azzal fognak nyaggatni, hogy mikor lesz párod, még nekik fog fejjebb állni, hogy nem vagy képes magadnak találni vkit.
2019. jún. 8. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Én szülőként nagyon örülnék, ha a fiatal lányomnak van egy stabil, oltamazó, védelmező kapcsolata, minthogy azon kelljen idegeskedni, hogy mikor csinálják meg 3 kuka és 2 kupac kutyaszar között a diszkó mögött.
2019. jún. 8. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!