Jól jártam el, de mégis bűntudatot érzek?
Eladtam a lakásomat, melyben apám élt egyedül, (én nem a saját lakásomban éltem..) és vettem neki a pénz egy részéből egy vidéki házat (tőlem 200kmre, rokonai arra laknak). Apám kibírhatatlan, kezelhetetlen ember, mindenbe belemagyaráz, vele élni lehetetlen. De most valamiért mégis bűntudatot érzek, hogy vajon jó dolog lesz ez így..
De az nem jövőkép nekem, hogy 30 évig albérletben éljek, amíg ő a saját lakásomban élne.
Egy kis mentális betegsége van, de eltudja látni magát, meg neki is tetszik az ötlet.
Csak én mindenen rágódok :D
6-os felnyitottad a szememet
(Nem a kérdező vagyok!!!) Mert egesz nap ragodtam valamin aminek nem is en vagyok sem az előidezője se felelőse sem a megoldója nem lehetek stb.Csak mert rohadtul énközpontúan neztem, mártír üzemmodban szomorkodtam. Szoval köszi ezt a "..mindenert magát okolja.." mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!