Mégis mit csináljak most?
Anyukámnál rosszindulatú méh daganatot tálalták. Két hónapja húzzak az időt. Most tudtam meg. Ezzel is elpattant a hurok, de mikor megtudtam szeptember 4-re kapott isopontot ultrahangra meg olyan vizsgálatra amiből megállapítják hogy tovább terjedt-e vagy sem. Mégjobban pattant.
Anyának mondtam....keressen magánokit, kifizetem a vizsgálatot. Nem érdekel engem mennyibe kerül.
Azt mondta nem, egy hónapon már nem múlik. Szerintem meg nagyon is múlik.
Nem akarja elfogadni. Most mégis mit csináljak? Hpgy vegyem rá? Ideges vagyok nagyon.........Én nem akarok hónapokat várni.....
Rosszindulatú elváltozásnál valóban nincs ilyen, hogy hónapok múlvára adnak időpontot bárkinek is, stádiumtól függetlenül. Tapasztalatból mondom én is. Pár napot kell várni maximum, ha olyan a vizsgálat CT, MR stb, néhány nap tényleg nem oszt, nem szoroz, a hónapokkal ellentétben.
Nem írtad, hogy vettek volna biopsziát, anélkül pedig nem lehet megállapítani, hogy jó vagy rosszindulatú elváltozásról van-e szó. Nem mondom, hogy kamu amit írsz, de valószínűleg nem rákról van szó.
9!
Rosszindulatú mehdaganattal küldték nyaralni? Persze. Hihető.
A fejfájásnak meg mi köze van ehhez? Millió oka lehet, egy tucatnyi max, ami CT-vel diagnosztizalhato
Nem is éetem mit pattogtok az időponton, mikor nem arra irányult a kérdés, hanem, hogy az anyja nem hajlandó elmenni hamarabb orvoshoz, hiába nem kerülne neki egy forintjába sem, mert kifizeti a kérdező.
Szerintem anyukád vagy máris feladta, vagy nagyon fél és nem akar tudomást venni a betegségről amíg lehet.
12!
"Kérj neki szépen időpontot egy magánrendeőbe és állítsd a kész tények elé"
Felnőtt ember. Majd megoldja ő. Nálam pl épp ettol pattanna el a húr.
“Felnőtt ember. Majd megoldja ő. Nálam pl épp ettol pattanna el a húr.“
Ha tényleg rákja van, pont nem érdekelne, hogy ettől megharagszik-e vagy sem. Mindent megtennék, hogy időben eljusson orvoshoz. Ha te nem így tennél, az a te lelkiismeretedre van bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!