Nem illetlenség a kirándulásra elhozni az új barátnőjét?
Már egy hónapja megbeszéltük apukámmal és a nővéremmel, hogy elmegyünk egy napra kirándulni. Nővérem külföldön él, és csak most tudott hazajönni egy hétre. Holnap indulnánk, és apukám ma bejelentette, hogy van egy új kapcsolata, és ő is jönne velünk, legalább megismerjük. Nagyon meghökkentem, mivel nem hogy még nem is láttam a nőt, de apukám nem is említette, hogy lenne valakije, így nagyon hirtelen jött, hogy jönne ő is velünk. Egy idegen. Elég feszélyezett lesz együtt autózni egy idegennel 3 órát, szerintem az egymás megismerésének nem itt lenne a helye. Viszont mivel apukám már meghívta, a nőt se akarom megbántani azzal, hogy ne jöjjön, de bevallom, nekem már a kedvem is elment a kirándulástól. Ez egy családi kiruccanás lett volna, és akárhogy nézzük, nekünk ő még nem családtag, nem is tudom mivel üssük el majd az időt az autóban, mert őszintén én nem az ő életének megismerésével akartam tölteni az időt. Apunak nem mondtam, hogy nem tetszik a helyzet, mert nem akarom, hogy félreértse, és azt higgye, hogy a kapcsolatával, vagy a nővel van a bajom. Ti hogy reagáltatok volna? Szerintetek ez rendben van és csak én túlzom el? Titeket nem zavarna?
L/23
Fentebb már írtam, hogy akarás kérdése. Ha jó viszonyt akartok kialakítani a nővel akkor akarjátok ezt a jó viszonyt kialakítani. Ha nem akarjátok, akkor négyetek kellemes nyaralása oda van.
Elég felnőttek vagytok ahhoz, hogy tudjátok: az élet nemcsak habos torta, hanem citrom is. Erről jut eszembe, amit régen kaptam az internetről: "Ha az élet citrommal kínál, kérj tőle hozzá egy Martinit is."
Na, jól van! Örülök, hogy jól sikerült!
Köszi, hogy megírtad!
Persze pasik mit is lehet várni tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!