Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem illetlenség a kirándulásra...

Nem illetlenség a kirándulásra elhozni az új barátnőjét?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja megbeszéltük apukámmal és a nővéremmel, hogy elmegyünk egy napra kirándulni. Nővérem külföldön él, és csak most tudott hazajönni egy hétre. Holnap indulnánk, és apukám ma bejelentette, hogy van egy új kapcsolata, és ő is jönne velünk, legalább megismerjük. Nagyon meghökkentem, mivel nem hogy még nem is láttam a nőt, de apukám nem is említette, hogy lenne valakije, így nagyon hirtelen jött, hogy jönne ő is velünk. Egy idegen. Elég feszélyezett lesz együtt autózni egy idegennel 3 órát, szerintem az egymás megismerésének nem itt lenne a helye. Viszont mivel apukám már meghívta, a nőt se akarom megbántani azzal, hogy ne jöjjön, de bevallom, nekem már a kedvem is elment a kirándulástól. Ez egy családi kiruccanás lett volna, és akárhogy nézzük, nekünk ő még nem családtag, nem is tudom mivel üssük el majd az időt az autóban, mert őszintén én nem az ő életének megismerésével akartam tölteni az időt. Apunak nem mondtam, hogy nem tetszik a helyzet, mert nem akarom, hogy félreértse, és azt higgye, hogy a kapcsolatával, vagy a nővel van a bajom. Ti hogy reagáltatok volna? Szerintetek ez rendben van és csak én túlzom el? Titeket nem zavarna?

L/23

2019. júl. 31. 17:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10%

Fentebb már írtam, hogy akarás kérdése. Ha jó viszonyt akartok kialakítani a nővel akkor akarjátok ezt a jó viszonyt kialakítani. Ha nem akarjátok, akkor négyetek kellemes nyaralása oda van.

Elég felnőttek vagytok ahhoz, hogy tudjátok: az élet nemcsak habos torta, hanem citrom is. Erről jut eszembe, amit régen kaptam az internetről: "Ha az élet citrommal kínál, kérj tőle hozzá egy Martinit is."

2019. aug. 1. 08:45
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért megírod ugye, hogy alakult a dolog?
2019. aug. 1. 09:36
 23/28 anonim ***** válasza:
4%
21-es, NEM nyaralás, csak egy kirándulás, egynapos.
2019. aug. 1. 10:23
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
Valóban, egynapos kirándulás. Figyelmetlen voltam. Elnézést! Lepontozásom ellenére sem változtatok egyik hozzászólásom tartalmán sem, mégpedig azért nem, mert adott egy helyzet, amit kezelni kell. Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy az apa megbeszélhette volna a lányaival egy negyedik személy jelenlétét is, de ha ezt nem tette, akkor az adott helyzetből kell kiindulni: vagy fintorogva elrontják mindegyikük kirándulását (amit a nő bizonyára ellenszenvesen fog konstatálni), vagy élvezik a közös élményeket és kialakul egy jó viszonyuk az apjuk barátnőjével. "Mondd, Te kit választanál?" (Idézet az István a királyból).
2019. aug. 2. 07:44
 25/28 A kérdező kommentje:
Nagyon jól telt a kirándulás, kedves, szimpatikus hölgy volt, viszont miután hazaértünk, apukámnak négyszemközt azért elmondtam, amit itt is írtam a kérdésbe. Azt mondta érti, de ő erre nem is gondolt...
2019. aug. 2. 19:06
 26/28 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, akkor ez nagyon jól alakult a végén!
2019. aug. 2. 19:19
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Látod Kérdező! Egy kirándulás alkalmával mennyi információt szereztél? Megbotránkoztál amikor (sokat kacag) szót is említettem!
2019. aug. 7. 17:06
 28/28 anonim ***** válasza:
53%

Na, jól van! Örülök, hogy jól sikerült!

Köszi, hogy megírtad!

Persze pasik mit is lehet várni tőlük...

2019. aug. 7. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!