Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám a barátom családja...

Anyám a barátom családja miatt szeretné, hogy szakítsak a barátommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szüleim nagyon kedvelik a barátomat, nincsen vele semmi bajuk, viszont a családjával annál inkább. Nem akarják elengedni hozzám, de azt sem szeretnék, hogy én menjek. Állítólag tesztelni akarnak és próbára tesznek, hogy tényleg szeretem-e a fiukat, mert, ha igen akkor ezt is kibírom.

Múltkor történt egy elég durva dolog, csúnyán megaláztak(akit érdekel annak privátban leírom) és azóta anyám nagyon ellenzi a kapcsolatot és állandóan mondja, hogy Ő már rég nem lenne a sráccal meg hasonlók és hozzáteszi, hogy nem a barátommal van baja, mert Őt bírja. Fogalmam nincs mit tegyek... Semmiképp sem szeretnék szakítani.

Szerintetek mi lehet a megoldás? Már teljesen belebolondulok az egészbe.

20/L

2019. júl. 24. 08:15
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
90%

Mi pontosan a sztori?

Így amíg nem tudom csak annyit írnék hogy a fiúk jönnek meg mennek de szüleid maradnak,halgass rájuk féltenek....

2019. júl. 29. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!