A barátommal 16 hónapja vagyunk együtt és ö már az eleje ota heti párszor füvezik az elején még nem tudtam de már tudom régota és azota is eléggé zavart, szakítsak vagy mit tegyek?
ha fizikailag akár csak egyszer is bánt a "barátod" - hagyd ott!
ez azt jelenti: valójában nem szeret igazán,
és biztosan nem szerelmes beléd
a kábítószeres embereknek nincs önkontrolljuk
ha meg akarod menteni magadat a jövőbeni szenvedéesktől
és nem szeretnél kisemmizve, kiégve élni: hagyd el
akkor is ha szereted
mert a fő kérdés: mihez fűződik nagyobb érdek?
a te életedről van szó
Figyelj! Egyet jegyezz meg! Nem tudod megváltoztatni az embereket, főleg nem úgy, hogy Ő nem akajra ( a jelek szerint ). Ha valaki nagyon akar és TÉNYLEG akarja, akkor le tudna szokni. Ha fontos vagy Neki és SZERET akkor meg akarna Neked felelni... Üt is, vagyis fontosabb Neki a fű, mint Te... Ez nem kapcsolat. Illetve nem olyan, amilyenre mindenki vágyna. Tudom, hogy nehéz, de igaza van az előttem írónak... Lépj ki a kapcsolatból, ez csak rosszabb lesz! Tudom milyen nehéz, de muszáj kilépned a rosszból, hogy JÓ következzen!!!!
Nani
Vigyázz! Ne legyél társfüggő! (kodependens) nagyon csúnya lelki nyavalya az, nehéz kijönni belőle. Nem azt jelenti, hogy társ nélkül nem tudsz élni, hanem nagyon lesarkítva azt, hogy meg akarod menteni őt, aki viszont állatira nem akarja, hogy megmentsd (pedig lenne mitől, ugyanis függő, ebbe nyugodj bele, mert tény), sőt idegesíted a megmenteni akarással (ezért üt, amit te tényleg hagysz????? Nemár.).
HAGYD OTT!
Mindenki azzal él, aki számára a legfontosabb. ha neki a fű, akkor éljen a fűvel, menjen tönkre egyedül, de te meg ne legyél függő a barátodtól.
Hajrá! :)
De hallod... Ha Te is visszaütsz.. Ő is üt... ez olyan kapcsolat amire vágysz? BELÜL A SZÍVED MÉLYÉN VÁLASZOLJ ERRE A KÉRDÉSRE ŐSZINTÉN!!!! Nem lenne jobb, ha egy olyan kapcsolatban lennél, amire vágytál kislány korodban? Boldogságban, békességben, szerelemben, kisgyerekekkel ÖRÖKRE EGYÜTT!!!! Nem ezt szeretnéd?
Nani
22:01-es vagyok, és előttem szóló nagyon nagyon jót és nagy igazságot mondott! Én csak anynit, hogy egy nőnek nem, nem az a dolga, hogy szeretetkapcsolattá magyarázzon egy horrorkapcsolatot, és főleg nem az a dolga, hogy verekedjen.
Ennél többet érdemelsz- de csak akkor, ha ezt te is tudod magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!