Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám a barátom családja...

Anyám a barátom családja miatt szeretné, hogy szakítsak a barátommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szüleim nagyon kedvelik a barátomat, nincsen vele semmi bajuk, viszont a családjával annál inkább. Nem akarják elengedni hozzám, de azt sem szeretnék, hogy én menjek. Állítólag tesztelni akarnak és próbára tesznek, hogy tényleg szeretem-e a fiukat, mert, ha igen akkor ezt is kibírom.

Múltkor történt egy elég durva dolog, csúnyán megaláztak(akit érdekel annak privátban leírom) és azóta anyám nagyon ellenzi a kapcsolatot és állandóan mondja, hogy Ő már rég nem lenne a sráccal meg hasonlók és hozzáteszi, hogy nem a barátommal van baja, mert Őt bírja. Fogalmam nincs mit tegyek... Semmiképp sem szeretnék szakítani.

Szerintetek mi lehet a megoldás? Már teljesen belebolondulok az egészbe.

20/L

2019. júl. 24. 08:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
3%
Engem is érdekelne!
2019. júl. 24. 13:59
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Én is én is.
2019. júl. 24. 14:49
 23/31 acelsziv ***** válasza:
67%

Nem tudom, mivel aláztak meg és nem is érdekel. De, ha a párod akkor nem állt ki melletted és tette helyre a szüleit az egy intő jel, hogy fölösleges vele hosszú távra tervezni.

Az ilyen puhap öcs soha nem fog kiállni érted semmilyen szinten.

2019. júl. 24. 15:03
 24/31 anonim ***** válasza:
22%

Szia, elküldöd nekem is a sztorit?

A pontos történet ismerete nélkül azt mondanám, hogyha a barátod teljes mellszélességgel kiállt melletted, és a továbbiakban nem leszel rákényszerülve a családjánál pofavizitre, akkor még nem temetném a kapcsolatot. Anyukád nyilván jót akar neked, tanácsot adhat, de az, hogy nyomást gyakorol rád, nem igazán korrekt dolog.

2019. júl. 24. 15:30
 25/31 anonim ***** válasza:
64%
Nekem tökmindegy, mi a sztori. Az döbbent meg, hogy a barátod ezt tátott szájjal nézi??
2019. júl. 24. 17:15
 26/31 anonim ***** válasza:
22%
Leírnád nekem is a sztorit? Megpróbálok majd segíteni
2019. júl. 24. 22:32
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kamu, vagy a kérdező nincs net közelben. Két napja nem válaszol.
2019. júl. 26. 15:27
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem kamu, igyekszem privátban válaszolni mindenkinek, de rengetegen írtok és már nem tudom követni, illetve megoldódni látszik a helyzet, sok mindenkit meghallgattam és sokan tudtak is segíteni.:)
2019. júl. 26. 15:32
 29/31 anonim ***** válasza:
31%
Ezért kellett volna kiírni normálisan a történetet....
2019. júl. 26. 15:33
 30/31 A kérdező kommentje:
Már megoldódni látszik, úgyhogy nem aktuális.:)
2019. júl. 26. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!