Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám a barátom családja...

Anyám a barátom családja miatt szeretné, hogy szakítsak a barátommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szüleim nagyon kedvelik a barátomat, nincsen vele semmi bajuk, viszont a családjával annál inkább. Nem akarják elengedni hozzám, de azt sem szeretnék, hogy én menjek. Állítólag tesztelni akarnak és próbára tesznek, hogy tényleg szeretem-e a fiukat, mert, ha igen akkor ezt is kibírom.

Múltkor történt egy elég durva dolog, csúnyán megaláztak(akit érdekel annak privátban leírom) és azóta anyám nagyon ellenzi a kapcsolatot és állandóan mondja, hogy Ő már rég nem lenne a sráccal meg hasonlók és hozzáteszi, hogy nem a barátommal van baja, mert Őt bírja. Fogalmam nincs mit tegyek... Semmiképp sem szeretnék szakítani.

Szerintetek mi lehet a megoldás? Már teljesen belebolondulok az egészbe.

20/L

2019. júl. 24. 08:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%
Nekem is megírod a sztorit?
2019. júl. 24. 09:39
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

Mivel nem tudom mivel, hogyan aláztak meg, így a válaszom az, hogy én az imádott anyósomnak ( és tényleg az anyósom, hiszen a fia a férjem) sem engedném meg, hogy bárhogyan is megalázzon!

Ha már az elején így bánnak veled, szerinted, hogy fognak ha már tényleg a menyük leszel? Szakíts, mert ez csak rosszabb lesz. Alapból nem alázok meg senkit, főleg nem a gyerekeim partnereit.

2019. júl. 24. 09:48
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
Szia! 17 éves koromban detto ugyanabban a helyzetben voltam mint most te. Mi nem hagytuk magunkat kitartottunk egymás mellett, 19 évesen férjhez mentem hozzá. Aztán a családja is már elfogadott, semmi problémám velük. Ennek 21 éve. A legfontosabb ha a párod kitart melletted és elvágja a köldökzsinórt nem lesz semmi probléma. Sok sikert!
2019. júl. 24. 09:50
 14/31 anonim ***** válasza:
69%

20 éves embernek az anyja mondja meg, hogy kivel élhet, kibe szerethet bele és kibe nem? 2019-ben?

Ne bolodnulj bele az egészbe, hanem ha tényleg szereted a srácot, akkor állj ki mellette és a szerelmed mellett és a kedves mamával ideje volna végre konfrontálódni: azaz megmondani neki, hogy törődjön a maga dolgával. A te életed az a tied, nem az övé. Nem a birtoktárgya vagy, csak a gyereke. És már kösz, de már felnőttél.

A közvetlen környezetemben három olyan emberről tudok, akinek az önző, birtokló anyja totálisan tönkretette az életét, azzal hogy előírta azt, hogy kivel élhet és kivel nem a lánya. Mind boldogtalan ember, a gyerekeik is, mind, ahányan csak vannak.

Ti nem olvastok klasszikusokat, csak a facebookot? Aki szerelem nélküli házasságban él, az mind boldogtalan lesz. EZT akarja anyukád? Ne legyen jobb életed, mint neki? És ő nevezi magát anyának?!

Ps: A fiúnak a szülei nem tesztelgetnek. Jó, hogy nem leszel ilyen miatt paranoid! A srácnak is ki kell melletted állnia. Ha nem áll ki melletted, akkor nem szeret, akkor csak anyja kisfia. AKKOR, és csak akkor hagyd ott, nem azért, emrt anyukád azt mondja.

2019. júl. 24. 10:02
 15/31 anonim ***** válasza:
30%
Leirnad privatban, hogy mi törtent? Igy nehez megitelni.
2019. júl. 24. 10:29
 16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek írtam privátban, aki kérte.
2019. júl. 24. 10:47
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is írd lw, légyszi, hátha tudok okosat mondnai.
2019. júl. 24. 12:35
 18/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, ment neked is:)
2019. júl. 24. 12:49
 19/31 anonim ***** válasza:
28%
Már ne is azért, de a párod 10 éves, hogy nem tud kijönni a kapun? Ezt a sületlenséget... és akkor ő a hősszerelmes... :D
2019. júl. 24. 13:20
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
Engem is érdekelne mi történt
2019. júl. 24. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!