SOS! Hogyan szakítsak a barátommal? (bővebben lent)
Lassan egy hónapja együtt vagyunk a barátommal és még nem találkoztunk... legalább 3szor megkértem h találkozzunk de ő mindig vagy lusta volt vagy a szülei nem engedték... :\ és facebook-on jöttünk össze de amugy évfolyamtársak voltunk a suliban szóval még egy városban is lakunk. A haverjaival mindig találkozik de velem nem... Nem értem hiába hivom valahova nem jön... Szakitsak vele facebook-on
tudom h ezt személyesen kell de ha egyszer nem tud/akar velem találkozni? Normális válaszokat légyszíves!!
Bocs, de szakítani, csak kapcsolatban lehet.
A tiétek pedig nem kapcsolat.
Ne haragudj.
Hogy lehettek együtt, ha nem is találkoztatok még?
Ez semmi. Csak levelezőtársak vagytok. Vagy még azok sem, mert le se sz.ar. Ne a virtuális térben élj, hanem hús vér emberek között.
a barátnőmmel dettó ez volt. 1 hónapig jártak,ez alatt 2x találkoztak,és mindig volt valami kifogása. vagy motoros vizsga,vagy motorszerelés,vagy haverok,vagy az eső/vihar..
aztán végül megmondta neki h ha nem jössz el hnap,akkor vége. nem jött el,szakítottak. szerintem tedd te is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!