Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan szakítsak a...

SOS! Hogyan szakítsak a barátommal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja együtt vagyunk a barátommal és még nem találkoztunk... legalább 3szor megkértem h találkozzunk de ő mindig vagy lusta volt vagy a szülei nem engedték... :\ és facebook-on jöttünk össze de amugy évfolyamtársak voltunk a suliban szóval még egy városban is lakunk. A haverjaival mindig találkozik de velem nem... Nem értem hiába hivom valahova nem jön... Szakitsak vele facebook-on

tudom h ezt személyesen kell de ha egyszer nem tud/akar velem találkozni? Normális válaszokat légyszíves!!

2011. jún. 28. 12:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell itt szakítani? Ez nem kapcsolat, bárminek is hívod. Ne foglalkozz vele többé, ahogy ő se foglalkozik veled.
2011. jún. 28. 12:49
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de szakítani, csak kapcsolatban lehet.

A tiétek pedig nem kapcsolat.

Ne haragudj.

2011. jún. 28. 12:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehettek együtt, ha nem is találkoztatok még?

Ez semmi. Csak levelezőtársak vagytok. Vagy még azok sem, mert le se sz.ar. Ne a virtuális térben élj, hanem hús vér emberek között.

2011. jún. 28. 12:50
 4/21 A kérdező kommentje:
Értem köszi :) De mindenki azthiszi melyen jóban vagyunk meg h sokat talizunk stb... Facebookon is kapcsolatban vagyunk csak vegyem onnan ki??
2011. jún. 28. 12:51
 5/21 A kérdező kommentje:
De a suliban minden okés volt csak jött a nyáriszünet és hát lasz*r magasról...
2011. jún. 28. 12:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Vedd onnan le,aztán mond neki,hogy ennyi volt,barátom,rád se szánok több időt,mert rámegy a nyaram a butaságaidra..
2011. jún. 28. 12:55
 7/21 anonim ***** válasza:
92%
Jesszus, hány évesek vaygtok?
2011. jún. 28. 12:55
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd át magad egyedülállóra, ennyi.:) Tényleg nem kell vele szakítani:)
2011. jún. 28. 12:56
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőmmel dettó ez volt. 1 hónapig jártak,ez alatt 2x találkoztak,és mindig volt valami kifogása. vagy motoros vizsga,vagy motorszerelés,vagy haverok,vagy az eső/vihar..

aztán végül megmondta neki h ha nem jössz el hnap,akkor vége. nem jött el,szakítottak. szerintem tedd te is ezt.

2011. jún. 28. 12:56
 10/21 A kérdező kommentje:
am 15 és 14 évesek vagyunk én vagyok az idősebb szóval mondjam neki ha nem jön el mondjuk holnap akkor ennyi volt??vagy csak simán irjam át egyedülállóra?
2011. jún. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!