Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pillácska kérdése:
Hogy szakitsak a barátommal?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon szeretjük egymást de mivel nekem van barátom csak titokban tudunk találkozni és nem tudom hogy szakitsak a barátomal2011. szept. 16. 12:08
1/7 napietus válasza:
hát mondjuk így: "figyelj, Dönci, az az igazság, hogy én már mást szeretek, nem szeretném folytatni ezt a kapcsolatot. sajnálom, hogy így alakult, minden jót."
ennyi.
2/7 anonim válasza:
Szia! Szeretnék szakítani veled, mert már nem szeretlek úgy, mint régen. Kívánom továbbra is a legjobbakat! Szia.
Még ez a hűvös két mondat is kíméletesebb és korrektebb, mint az, hogy megcsalod a háta mögött, mert nem mered kidobni... Elég szánalmas vagy így.
20L
3/7 anonim válasza:
Szerintem az igen tisztelt kérdező egy lotyó.
4/7 anonim válasza:
gratuláljál magadnak. minek találkozgatsz más pasikkal miközbe van barátod? am ha tényleg szeretnéd azt a srácot a pasiddal már ezer éve szakítottál volna... lökd azt a dumát amit a csajok szoktak ilyenkor: " maradjunk ink barátok, a kapcsolatunk már nem a régi, úgy érzem nem szeretsz...."
6/7 anonim válasza:
dugtatok már az uj szerelmeddel?
am sztem dobd ki a barátodat...nem fer vele szemben amit muvelsz...gondolj már bele, neked tetszene, ha fordított helyzet lenne és pl fél év mulva kiderülne hogy a barátodnak van egy másik csaja is rajtad kívül, éshogy mér hónapok óta szexelnek is.....
nah hogy esne????
szálj már amgadba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!