Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak azért a barátommal, mert nem tud sokat nyújtani nekem?
Én pedig 6 éve boldog házasságban élek /előtte 3 év együttjárás/ az autószerelő férjemmel.
27éves jogásznő.
Ha máris felmerült benned, akkor tedd meg. Később úgyis magától fog menni az egész, de még csak 17 vagy.
A barátod is adhatna magára.
11.35-ös fura egy életed lehet. Jó tanácsokat adsz egy 17 éves lánynak.
11.38-as gratulálok. Mi is így élünk, a kedvesem orvos én egy szakmunkás iskolát végeztem. Szerintem az nem jelent semmit , hogy ki milyen iskolát végzett. Csak legyen EMBER.
szerintem ez attól függ NEKTEK van-e belőle konfliktusotok
ha nincs, akkor nincs értelme ezt túltárgyalni
ha ebből folyamatos nézeteltéréseitek vannak, akkor el lehet rajta gondolkodni
Az, hogy ki mennyire művelt, intelligens nem függ az iskolai végzettségétől, esetleg tájékoztató jellegben, viszont művelődhet mindenki kedvére sok könyv van mindenféle témában, én pl. sok önfejlesztő könyvet olvastam, olvasok, azt kell, hogy mondjam egy fejlett személyiség vagyok, nem jut eszembe megítélni valakit pusztán a végzettsége alapján.
Aranyszabály: először ismerj meg egy embert, aztán alkoss róla véleményt, nem szabad előítéletesnek lenni, sem általánosítani semmi alapján sem.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!