Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan szakítsak a...

SOS! Hogyan szakítsak a barátommal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja együtt vagyunk a barátommal és még nem találkoztunk... legalább 3szor megkértem h találkozzunk de ő mindig vagy lusta volt vagy a szülei nem engedték... :\ és facebook-on jöttünk össze de amugy évfolyamtársak voltunk a suliban szóval még egy városban is lakunk. A haverjaival mindig találkozik de velem nem... Nem értem hiába hivom valahova nem jön... Szakitsak vele facebook-on

tudom h ezt személyesen kell de ha egyszer nem tud/akar velem találkozni? Normális válaszokat légyszíves!!

2011. jún. 28. 12:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ti legfeljebb haverok vagytok,te meg párkapcsolatnak hiszed a semmit,lehet neki van barátnője,téged meg lekoptatna már.
2011. jún. 28. 13:00
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

Lol, jól tippelem, hogy maximum 12-13 évesek vagytok? XD

Tedd magad egyedülállóra és kész. Hogy lehet fészbukon összejönni? :D Miben áll az, hogy ti együtt vagytok?

Oké, van, hogy hetekig nem találkozok barátommal, mert jelenleg az ország két végében lakunk kb. :( De azért amint tudunk, találkozunk, elmegyünk, csinálunk ezt-azt, (na jó, egy részéhez még bizonyára fiatalka vagy :D), aztán hazamegyünk és legalább skypeon minden nap beszélünk. Erre azért már rá lehet fogni, hogy kapcsolat.

De az, hogy le se szarjátok egymást?! :D Amúgy meg küldj neki egy üzit, bőven elég lesz.

2011. jún. 28. 13:01
 13/21 A kérdező kommentje:
de mimár legalább 3 napja nem beszéltünk és mikor ráirtam akkor azonnal lement ... és soha nem válaszolt a kérdéseimre ... szóval mimeg ha beszélünk akkor is csak max fél órát...
2011. jún. 28. 13:07
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Kamugyanús...

Valóban léteznek ilyen idióta emberek?

2011. jún. 28. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat.És sosem volt az.Így ismeretlenül is mondom..
2011. jún. 28. 13:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de szerintem ez a fiú csak hülyít :(
2011. jún. 28. 13:11
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) sokat segítettetek :) jah és nagyon nem kamu...
2011. jún. 28. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem hogy miért lenne kamu...

Szerintem meg írj egy levelet az bőven elég lesz ha ugyis leszar.Meg álitsd át a kapcsolatot és kész.

2011. jún. 28. 13:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem levelet sem kell írni!

Minek nem is voltatok kapcsolatban!

Nincs minek véget vetni!

2011. jún. 28. 13:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt hasonló barátom.. Szintén 1 hónapig jártunk. Akkor én voltam 16 a srác pedig 19. Az eleje és a randizgatás nagyon jó volt. Azután mindenféle kifogással próbált lerázni. (Igaz, más városban tanult, és csak hétvégén tudtunk találkozni). De akkor sem jött el mindig, holott meg volt beszélve... Én még akkor kis naiv "szerelmes" voltam. A végén kérte, hogy menjek el hozzá. Én örültem, mert azt hittem, hogy be akar mutatni a szüleinek. Erre a házuk előtt, be sem hívott, szakított velem a barátai előtt! Olyan megaláztatottnak éreztem akkor ott magam... Képzelheted. Hazafelé úton megfogadtam, hogy többé sosem hagyom magam hülyére venni.

Azután meg ő akarta visszakönyörögni magát, de nem engedtem.. Sőt, rá két évvel is ostromolt, próbált udvarolni, de nálam eljátszotta az esélyét.

Ennek már jó pár éve, mostanra megtaláltam az igazit, akivel egy percre sem volt kérdés, hogy most szeret e vagy sem :)

Csak azért írtam le a kis történetem, hogy szűrd le belőle a tanulságot. Ne hagyd, hogy hülyére vegyenek!

2011. jún. 28. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!