Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kulso szemmel is furcsa ez?

Kulso szemmel is furcsa ez?

Figyelt kérdés
Fura, hogy az elettarsam (van 2 kozos gyerek es 15 eve vagyunk egy par) minden heten 1nap 1 orat az unokahuganal tolt mert a nagyobbik gyermekunk edzesen van es ot varja meg ott? Az edzes tolunk kicsit tavolabb. En sose vagyok ott, nyilvan nem baromsagra gondolok de. Nem fura? Mindig az unokatesojanal (nalam egyket evvel idosebb no, nala 2 evvel fiatalabb) varja meg a gyereket.

2019. jún. 18. 00:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
Nincs benne semmi fura. Mit csinálnak: beszélgetnek, bekapnak/isznak valamit, esetleg tévét néznek vagy intenetes/videó játékot játszanak, amit lehet közösen is. Vagy válaszd ki, hiszen te ismered őket. Az én férjem pl. fiatalon sokat csocsózott az unokatesóival, hasonló helyzetben ha lenne rá lehetőség, valószínűleg azt játszanának és beszélgetnének.
2019. jún. 18. 14:24
 22/28 anonim ***** válasza:
54%
Unokatestvér, az vérrokon. Kérdező, te nagyon beteg vagy agyilag.
2019. jún. 18. 18:01
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha ez igaz, akkor ne haragudj, de te nagyon hisztis vagy. Ha nem szexre gondolsz, akkor mi olyan furcsa abban, hogy 2 rokon találkozik egymással? Megmondom őszintén, nekem külső szemmel te vagy a furcsa, és a barátod helyében nagyon nem nézném jó szemmel, ha egy rokonomra féltékenykednél vagy furcsálkodnál.. Az egészben az a legdemorizálóbb, hogy megmondani se tudod hogy miért van ez.
2019. jún. 18. 20:17
 24/28 A kérdező kommentje:

Ocsaroloknak uzennem nem vagyok beteg agyilag mert Nem Szexre gondolok..... Ember..

Inkabb fura h a not az unokahugat akkor keresi ha kell valami nem penz es nem targyak hanem beugrani varni vagy vmi mas hasonlo. De ha nem alakult ugy amikor a no mashol dolgozott X ideig a parom nem is kereste.. Amikor meg ugy jott ki..megis kereste.. Ezt kifelejtettem.

Van egy lanya is a rokonnak neha vele is beszelt (neki a parom az unoka nagybatyja) ebbe semmi fura nincs mielott vki ram tamad...

2019. jún. 18. 22:05
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értem ide 16 éves csitrik válaszolnak 0 élettapasztalattal? Vagy felnőtt emberekben ennyire 0 az empatia?

Unokatesóval nem lehet viszony?

Kérdező, ha megfogalmazódott benned a kétely, annak oka van. Szerintem is fura. Főleg az a fura, hogy mikor rakérdeztél veszekedésbe torkollott.

A kérdés számomra csak az, hogy mennyire jó pasi a férjed? És mennyire jó nő a "rokona"?

2019. jún. 22. 13:35
 26/28 anonim ***** válasza:
Videojátékoznak.... 😄😄😄
2019. jún. 22. 13:35
 27/28 A kérdező kommentje:
:(
2019. jún. 28. 18:41
 28/28 anonim ***** válasza:
45%
Ha tényleg féltékeny vagy a rokonra, akkor igaza van, idióta vagy.
2019. júl. 5. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!