Kulso szemmel is furcsa ez?
Ocsaroloknak uzennem nem vagyok beteg agyilag mert Nem Szexre gondolok..... Ember..
Inkabb fura h a not az unokahugat akkor keresi ha kell valami nem penz es nem targyak hanem beugrani varni vagy vmi mas hasonlo. De ha nem alakult ugy amikor a no mashol dolgozott X ideig a parom nem is kereste.. Amikor meg ugy jott ki..megis kereste.. Ezt kifelejtettem.
Van egy lanya is a rokonnak neha vele is beszelt (neki a parom az unoka nagybatyja) ebbe semmi fura nincs mielott vki ram tamad...
Én nem értem ide 16 éves csitrik válaszolnak 0 élettapasztalattal? Vagy felnőtt emberekben ennyire 0 az empatia?
Unokatesóval nem lehet viszony?
Kérdező, ha megfogalmazódott benned a kétely, annak oka van. Szerintem is fura. Főleg az a fura, hogy mikor rakérdeztél veszekedésbe torkollott.
A kérdés számomra csak az, hogy mennyire jó pasi a férjed? És mennyire jó nő a "rokona"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!