Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szemmel néztek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szemmel néztek egy ilyen fiúra?

Figyelt kérdés
Aki 20 éves és még sosem volt szexuális kapcsolata senkivel ,ráadásul még sosem csokolozott .

2018. dec. 29. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Te most rólam beszélsz? :'D
2018. dec. 29. 21:57
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Na és? Nekem voltak és lesznek barátnőim. Nem volt szexuális kapcsolatom 20 éves srác vagyok és nem égtem még be , csak mert szerintem majom és buta papucs lányok vannak a földön. Ennyi. Normális vagyok nem beteg. Aggasztó a világ helyzete elnézést.
2018. dec. 29. 21:57
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat ! Jó látni,hogy vannak sorstarsaim :).

De azért még is inkább a hölgyek válaszára lennék a legkivancsibb ,mert leginkább az ő nézőpontjuk érdekel ezzel a helyzettel kapcsolatban .

2018. dec. 29. 22:00
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Ha a lány nem szűz, akkor nem vmi szerencsés. Én nem örülnék neki annyira, hogy tapasztaltabb vagyok egy 20 éves fiúnál.
2018. dec. 29. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Az a helyzet, hogy pont, hogy a szűz lány rohadtul nem ideális hozzá. Mindkettőnek valószínűleg kellemetlen lesz. Egy olyan lány kéne, aki tapasztaltabb.
2018. dec. 29. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
4: De ezzel a hozzáállással neked egy tapasztalt fiú sem örülne,nyugi.:)
2018. dec. 29. 22:15
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon örülnék neki. Szerintem ez inkább érték mint hátrány. Nagyon becsülném hogy nem tette meg egy olyan lánnyal akit nem is szeret. Fel meri vállalni saját magát. Legalább nem kellene félnem hogy akár vali betegeséget is elkaphatott az előzőtől...
2018. dec. 29. 22:32
 8/15 anonim válasza:
22%
nem tudom miért olyan hűűűdenagy érték a szüzesség!azért,mert pl 15évesen elvesztette attól még lehet normális értékes ember!aki ronda vagy hülye annak nem nehéz tartogatni.kérdező,itt a szilveszter keress egy spicces nőt és tedd meg vele.20évesen már ideje,ne legyél nyomi!kitől vársz kitüntetést?magadtól vonod meg a jót...
2018. dec. 29. 22:38
 9/15 anonim válasza:
31%
Akárki akármit mond, szexi.
2018. dec. 29. 23:08
 10/15 anonim válasza:

Én belezúgtam egy lányba, elmondtam neki, hogy még sosem voltam nővel, ő ezt nagyon jól kezelte, kivártam míg szakít az akkori palijával, aztán összejöttünk, nagyon jó döntés volt.

Nem vagy lemaradva semmiről, ezeket be lehet pótolni, ha tetszel egy lánynak, nem fogja zavarni, majd úgyis behozod a "lemaradást".

2018. dec. 29. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!