Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szemmel néztek egy ilyen fiúra?
Figyelt kérdés
Aki 20 éves és még sosem volt szexuális kapcsolata senkivel ,ráadásul még sosem csokolozott .2018. dec. 29. 21:46
11/15 anonim válasza:
A barátom szűz volt mikor összejöttünk, 1 lánnyal csókolózott spiccesen. Az első csókunk nem volt jó, de belejött. Az első együttlétünk fantasztikus volt, és nem azért mert ő olyan marha jó volt az ágyban, hanem mert szeretem.
12/15 anonim válasza:
A jelenlegi barátom 20 és már annyi volt a megismerkedésünkkor is. Szűz, nem csókolózott. Tapasztaltabb voltam nála jóval. De nem zavar. Jól megvagyunk.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem gondoltam volna,hogy többen is érték-ként kezelik a szüzességet,de jó tudni :)
2018. dec. 30. 07:48
14/15 anonim válasza:
Kifejezetten örülnék neki, 1000x inkább egy ilyen fiú, mint aki folyton lyukra vadászik.
19/L
15/15 anonim válasza:
Számomra inkább előnyt jelentene. Nekem ugyan már volt első csókom, ezt leszámítva teljesen tapasztalatlan vagyok a párkapcsolatok terén (meg úgy egyáltalán ha emberi kapcsolatokról van szó :D), úgyhogy én csak örülnék neki, ha egy ilyen fiúval sodorna össze az élet. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!