Állando fáradtság, furcsa érzés a fejben, szemmel homályosan látok? (légyszi olvassátok el)
majd jön az hogy sokat gépezel...
Valamennyit csökkents a gépezésből
De aki irodába van az meg 8 órát ül gép előtt...
Tavaly nekem is pont ez volt a bajom. Még a nevekkel is súlyos gondjaim voltak, pedig imádom megjegyezni a neveket és nagyon dühös leszek arra aki nem tudja megjegyezni a másik nevét.
Fáradékonyság, levertség, furafej--még most is szokott.
látászavar.
Vashiányod van!!! De nagyon súlyosan.
Vegyél vas vitamint és szedj multivitamint.
Egyél vasban gazdag ételeket.
cékla, hal, máj, vöröshúsok stb. nézz jobban utánna.
Van a hoes c-ben vagy nem is tudom h mejik italban amiben van céklalé, narancs stb és plussz vas vitamin. 500 ft az igaz de azt is iszogasd.
A fáradékonyságnak a vitaminhiány az oka főleg a vas. vas, cink, kalcium, magnézium, C-vitamin, B- vitaminok.
szedj azért vasat és multivitamint. Én rágósban is veszek,de sokmindent kipróbáltam mindegyik jó volt.
A memória zavar is vas és magnéziumhiányra vall.
A fej fura érzése is a vashiányra utal. valamint ugyebár a vérszegénységre amely vashiány eredménye.
A látás pedig mégtöbb vitaminhiányra.
A szemedre is vehetsz külön vitamint. Nagyon szoktam ajánlani a Dm- ben lévő Das Gesunde szemkapszulát (multivitaminja is nagyon jó és a szemcseppje is ha száraz a szemed esetleg)
De a Müllerben is lehet kapni szemkapszulát. Ojat vettem ezelőtt ami nappal és éjjeli látásra is ad vitaminpótlásokat.
Biztos vagyok benne h ez a bajod.
jah különben a sok gépezés inkább túlzottan élénkíteni szokta az embert. szemszáradság előfordulhat,de a többi tünet nem.
csepegetheted a szemeidet szemcseppekkel (amit ajánlottam az nagyon jó) NE VIDD TÚLZÁSBA! Csak néha csepegtesd.
csökkentsd a géped fényerejét. Fn gomb vagy ha külön van gomb v beállítás. Én mostanság napszemüvegben is szoktam gépezni. csakmert nagyon fényérzékeny lett a szemem. (egy vizsgálat miatt,de lehet h túlzásba vittem a szemcsepegetést)
Öszintén szólva változó
még mindig nem mult el viszont szerintem a problémám leszükithető a szememre mert az fárad el a legjobban.
azóta lett egy szemüvegem ami sokat segített de szerintem hamarosan jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!