Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kulso szemmel is furcsa ez?

Kulso szemmel is furcsa ez?

Figyelt kérdés
Fura, hogy az elettarsam (van 2 kozos gyerek es 15 eve vagyunk egy par) minden heten 1nap 1 orat az unokahuganal tolt mert a nagyobbik gyermekunk edzesen van es ot varja meg ott? Az edzes tolunk kicsit tavolabb. En sose vagyok ott, nyilvan nem baromsagra gondolok de. Nem fura? Mindig az unokatesojanal (nalam egyket evvel idosebb no, nala 2 evvel fiatalabb) varja meg a gyereket.

2019. jún. 18. 00:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%

Nekem nem fura. Én is egy rokonnál várakoznék inkább, mint az utcán vagy akárhol.

De mi a fura neked? Nálatok szokás rokonok között szexelni vagy mire gondolsz? Miért baj, hogy ott van?

2019. jún. 18. 08:32
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
Mibe akarsz mit belelátni?
2019. jún. 18. 08:36
 13/28 A kérdező kommentje:
Jezusom azert nem szexre gondoltam.. hanem h vajon mit csinalnak? Nekem az unokatesoim tavol vannak :( regen inkabb nagyszuloknel taliztunk.
2019. jún. 18. 08:37
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

Mégis mit csinálhatnának, ami gond lehet? Főleg, ha szexre nem gondolsz.

Azért mert te nem tartod a kapcsolatot unokatesókkal, más sem teheti???

Nekem az egyik unokatesóm a legjobb barátnőm is egyben. Szerencsére senki sem szól bele, hogy mikor megyünk egymáshoz, vagy miért megyünk együtt egy-egy programra. :D

2019. jún. 18. 08:40
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Beszélgetnek mint két normális felnőtt.

Ne legyenek kényszer képzeteid

Én kb egyáltalán nem tartom a kapcsolatot az unokabátyámmal, de inkább lennék nála, mint valami plázában ücsörögnék, ha feléjük lenne dolgom

2019. jún. 18. 08:41
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Én sem állok közel az unokatestvéreimhez, de a páromnak hatalmas családja van és mindenkivel jó a viszonya. Engem nem lepne meg az sem, ha ilyen esetben akár az unokatesói férjeihez ülne be, vagy nagybátyjához, nagynénjéhez.
2019. jún. 18. 08:43
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

Hűha, én még úgy is be szoktam ugrani az unokatesóimhoz, hogy nem a gyereket várom ,hanem csak épp arra járok,van egy kis időm és benézek, hátha nem zavarok. És olyankor beszélgetünk. Nem csak egy órát, hanem néha 3-4et is.

Mi a problémád?

Rendezd úgy a dolgokat, hogy te tudj menni a gyerekért edzésre ebben az időpontban, akkor a párodat elválasztod az unokatesójától, nem fognak heti 1x 1 órát beszélgetni, akkor boldogabb leszel? Féltékenyvagy vagy azt hiszed, te vagy a téma? Vagy mi a gond?

Kocsmázzon inkább, haverokkal zülljön, vagy az anyukákkal flörtölgessen a tornateremben a pálya szélén? Vagy mi lenne jó?

Esetleg üljön kint a parkolóban a kocsiban egy órán át? Vagy azért a padra is kiülhet, az nem lenne fura? olvasson újságot vagy nézegesse a futó nők popsiját a parkban?

Szerintem túl jó az élet, meg kell keverni az állóvizet. Ha meg nem jön a vihar, majd csinálsz...

2019. jún. 18. 09:44
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
És ezen még össze is vesztetek??? Mindig a fura nőket veszik feleségül, nem a kedveseket, normálisakat :D Mondanám, hogy sajnálom szegény férjedet, de hát ő választott :D
2019. jún. 18. 09:48
 19/28 anonim ***** válasza:
83%
Gyártottál magadnak egy összeesküvés-elméletet, amiből nem engedsz. Csak saját magaddal cseszel ki, mert idegesít. Hosszútávon tönkretesz lelkileg. Egyébként könyörgöm, az unokatestvére, nem idegen csajhoz jár heti egyszer. Főleg így, hogy a saját gyereketekre vár. Nekem nem. Nem fura.
2019. jún. 18. 12:46
 20/28 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! :)
2019. jún. 18. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!