Kulso szemmel is furcsa ez?
Nekem nem fura. Én is egy rokonnál várakoznék inkább, mint az utcán vagy akárhol.
De mi a fura neked? Nálatok szokás rokonok között szexelni vagy mire gondolsz? Miért baj, hogy ott van?
Mégis mit csinálhatnának, ami gond lehet? Főleg, ha szexre nem gondolsz.
Azért mert te nem tartod a kapcsolatot unokatesókkal, más sem teheti???
Nekem az egyik unokatesóm a legjobb barátnőm is egyben. Szerencsére senki sem szól bele, hogy mikor megyünk egymáshoz, vagy miért megyünk együtt egy-egy programra. :D
Beszélgetnek mint két normális felnőtt.
Ne legyenek kényszer képzeteid
Én kb egyáltalán nem tartom a kapcsolatot az unokabátyámmal, de inkább lennék nála, mint valami plázában ücsörögnék, ha feléjük lenne dolgom
Hűha, én még úgy is be szoktam ugrani az unokatesóimhoz, hogy nem a gyereket várom ,hanem csak épp arra járok,van egy kis időm és benézek, hátha nem zavarok. És olyankor beszélgetünk. Nem csak egy órát, hanem néha 3-4et is.
Mi a problémád?
Rendezd úgy a dolgokat, hogy te tudj menni a gyerekért edzésre ebben az időpontban, akkor a párodat elválasztod az unokatesójától, nem fognak heti 1x 1 órát beszélgetni, akkor boldogabb leszel? Féltékenyvagy vagy azt hiszed, te vagy a téma? Vagy mi a gond?
Kocsmázzon inkább, haverokkal zülljön, vagy az anyukákkal flörtölgessen a tornateremben a pálya szélén? Vagy mi lenne jó?
Esetleg üljön kint a parkolóban a kocsiban egy órán át? Vagy azért a padra is kiülhet, az nem lenne fura? olvasson újságot vagy nézegesse a futó nők popsiját a parkban?
Szerintem túl jó az élet, meg kell keverni az állóvizet. Ha meg nem jön a vihar, majd csinálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!