Feleségem családjának nincs kocsija, emiatt én taxizom őket mindenhova, meguntam és most besértődtek?
Nincs autóm ugyan, de szerintem teljesen igazad van. Se az időd, se a benzin nincs ingyen, jól tettél, hogy szóltál.
Az, hogy letiltottak csak őket minősíti, nem igazán felnőttes lépés volt.
Kihasznàltak és ők vannak megsértődve.
Szerintem a fuvarnak úgy kéne működnie, hogy te ajánlod fel. Ha ők kérik, akkor legalább a benzinbe szálljanak be néha. 15 perc kitérő is sok, ha rendszeresen van ez.
Szombaton este 11-kor felhívnak - na ez nagyon gáz! Ettől már csak az rosszabb, hogy még ők tiltottak le facebook-on.
Legközelebb sétáljatok/bicajozzatok anyóshoz, lássák csak, hogy közlekedni így is lehet.
Szombat este 11-kor már tinikoromban sem volt pofám anyámat felhívni hogy üljön kocsiba miattam, fogtam szépen egy taxit vagy megvártam a buszt.
Nemhogy a sógoromat/vejemet/akármilyen rokonom párját szórakoztassam ezzel felnőttknént.
Teljesen jogos hogy eldurrant az agyad, muszáj határokat szabni, viszont a helyzet megoldása tényleg az lesz, hogy a feleségednek kell kiállnia melletted, nektek kell egy csapatban működni. Nem tudom hogy kinek az autója, és ki foglalkozik vele, de lehet hogy a feleséged nem is tudja mennyi plusz pénz és idő ez. Egyszer számold valahogy össze hogy egy hónapban mennyibe kerül nektek a jótékonysági taxiszolgálat, és tedd az orra elé.
Neked volt igazad,te tetted jól.
Engem nem érdekelt volna, megmondtam volna az elején, hogy ennyire lusták nem lehetnek, hogy 15 percet nem tudnak gyalogolni oda és szartam volna telibe a sértődésüket.
Örülj, hogy megszabadultál ettől az érdekbagázstól.
Feleségeddel mióta vagy együtt? Mert ha szerinte ez tök normális, egyszer még ő is ugyanígy elkezdhet kihasználni. Vagy már most hasonló szinten lehúz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!