A ferjem csalädjänak (akik nagyon tävol elnek) teves velemenye van rollam, a multrol, vagyis arrol h miert lett mas pasim a fiuk utan anno. Ezert engem leirtak, elitelnek. Tisztaznom eine, es a fiuk allem bestellt vagy hagytam?
Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 14:20
4/11 A kérdező kommentje:
"Tisztaznom kellene es a fiuk ellen beszeljek vagy hagyjam"
Hät elmeselni nekik h akkor ö mär reg elhagyott, amikor am mäst talaltam. Bennük csak annyi maradt hogy jött a gyürüvel (mert meggondolta magät) en meg mär mässal voltam...
2017. jan. 29. 14:31
5/11 A kérdező kommentje:
Azert idegesitö mert ferjem auf mondja idö kell a csalädjänak hogy ujra elfogadjanak, es lassan jova tegyem näluk a törtenteket... Na de en???
2017. jan. 29. 14:39
6/11 anonim válasza:
Lehet a férjed panaszkodik rólad mindig.
7/11 anonim válasza:
Az lenne a legkevesebb, hogy a férjed tisztázza ezt a családjával. Amúgy meg, ha úgyis messze éltek tőlük, nem mindegy, ki mit gondol? A ti kapcsolatotok a férjeddel, na az a fontos, nem a rokonok véleménye.
8/11 anonim válasza:
Ő élni német nyelvterület, kedves utolsó.
Semmi baj a magyarjával, csak nincs rendes ékezete meg ugye az autokorrekt.
9/11 anonim válasza:
Jézus Mária, én meg régen "egyenlőre"-t írtam az "egyelőre" helyett, osztálytársam meg sokáig úgy írta, hogy "egyépként", igazad van, máglyán a helyünk.
(igen, a "rollam" helyesen "rólam", kérdező, de ne vágjuk már fel egymás torkát egy helyesírási hiba miatt.)
10/11 anonim válasza:
Ezt a férjednek kellene megbeszélnie velük. Ha szakítottatok és utána jöttetek össze megint, semmi megcsalás nincs abban, ha bármelyikőtöknek volt másik kapcsolata közben. (Neki is volt, vagy csak neked?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!