Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnak is olyan a családja,...

Másnak is olyan a családja, ahol a szingli nőket kb. gyerekként kezelik?

Figyelt kérdés
Mindegy, hány éves vagy, vagy mennyit keresel, vagy hol élsz, ha nincs párod (nagyon konzervatív esetben férjed), a többiek feljogosítva érzik magukat, hogy megjegyzéseket tegyenek a ruháidra, arra, hogy hova utazol, kivel utazol, van, aki úgy gondolja, hogy egy hajadon nőnek nem illik egyedül utazgatnia mert 1. megerőszakolják 2. mit fognak szólni az emberek, hogy biztos azt hiszik, hogy kválkodni megy (még akkor is, ha nem igaz).
2019. máj. 31. 17:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Külön élek, nincs párom és a családom elvárja, hogy akkor érjek rá amikor ők akarják. Akkor menjek, akkor vigyem el őket bárhova amikor ők akarják. Nagyon sok konfliktusom van belőle 1-2 személlyel emiatt, mert közlöm, hogy nem érek rá. Amikor meg megkérdezik, hogy miért mi a dolgod, akkor akarok ki csak igazán. Azért mert nincs párom, még lehet dolgom.

34/N

2019. máj. 31. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos van. Ignorálni kell őket, máshogy nem lehet kezelni.
2019. máj. 31. 19:56
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Nekem munkatársam is volt ilyen. Az más kérdés, hogy én nem is szingli vagyok, hanem vénlány. Tudniillik van különbség a kettő között.
2019. máj. 31. 23:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Sosem kezeltek gyerekként (18+), még akkor sem mikor szingli voltam. Nálunk a kettő nem függ őssze! Bocs, nomrális családom van. Se a ruhámra se semmimre nem kaptam megjegyzést!
2019. máj. 31. 23:54
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Én mellékesen azt szeretném tudni, hogy akik szerint kamu kérdés, vajon mire is alapozzak ezt...gondolom, max 15 éves kölykök, akik szerint amit ők nem tapasztaltak, az nincs...
2019. jún. 1. 06:37
 16/19 lilla64 ***** válasza:
26%
Igen,sajnos,lehetsz akárhány éves,mindig a kicsi lányuk,vagy fiuk maradsz.
2019. jún. 1. 09:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy ez a szingliséged kiváltsága. Inkább falusi, mit gondolnak rólunk/ítélkeznek felettünk mások című

mentalitás.

Megfűszerezve kontroll/irányítás mániával.

Itt gyakran olvashatod, hogy tanult, jó egzisztenciával rendelkező, családos emberek vérét is szívják ezek a véglények.

2019. jún. 1. 10:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Az én családomban kb. azért tekintenek gyereknek, mert meleg vagyok és szingli. Na ezt add össze. Sajnos tényleg az ilyen primitív végtermékek gondolkodnak így. Az én öltözködésemre is tesznek megjegyzéseket de kiröhögöm őket. Ha egy felnőtt ember tényleg, csak eddig a szintig tud eljutni, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Nem kell komolyan venned őt. Amúgy mindig irigylem a szingli nőket, hogy "mennyi bajuk" van. Miközben nekünk alig van fiú, akivel kapcsolatunk lehet.

Tudom, ez a jobb eset, hogy nem tagadnak ki, de amikor gyerekként kezelnek az szánalmas.

2019. jún. 11. 22:12
 19/19 anonim ***** válasza:

"Igen,sajnos,lehetsz akárhány éves,mindig a kicsi lányuk,vagy fiuk maradsz."

Igen, ez tényleg így van. Mégis az én szüleim, tudnak felnőttként kezelni. Én intézem a saját dolgaimat, stb..

2019. jún. 11. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!