Hogyan éltétek meg gyerekként, ha a szüleitek elváltak és utána több partnere is lett annak, akinél laktatok?
10 éves koromban váltak el (anyukámnál maradtam), 3 "pótapám" volt 1-1,5 évig, a többiek pedig pár hónaposak voltak csak.
25 éves vagyok egy fix 6 éves kapcsolattal, ahol együtt is élünk (nő vagyok). Ő az első párkapcsolatom, előtte és most is nagyon határozott véleményem volt arról, hogy milyen NE legyen. Szóval mondhatjuk azt, hogy magas igényeim voltak.
Nekem a szüleim 11 éves koromban váltk el, de én a legtöbb gyerekkel ellentétben örültem neki(hosszú történet).
Anyukámnak utána 2 kapcsolata volt.
Az egyik először kedves volt, aztán egy bunkó lett, és nem tudta elfogadni hogy anyumnak van 3 gyereke. Őt nem bírtam, fél évig jártak.
A másikkal majdnem 3 éve járnak.
Ő nálunk lakik, és őt nagyon bírom. Már tervezgetik az esküvőt.:)
(Anyukám 37 éves, apukám 41,az első párja 46 volt, és a mostani 37.)
Én 3 éves voltam és semmi emlékem nincs arról, hogy szomorkodtam volna, vagy, hogy hiányzott volna apám. Anyum szerint az elején keresgéltem, de hamar megszoktam, hogy két hetente hétvégén látom. Azóta mind a ketten már újraházasodtak, az újdonsült nevelőszüleimmel úgy ahogy, de kijövök.
A kapcsolataimra annyiban hatott ki, hogy 18 éves létemre még nem volt komoly kapcsolatom. Valószínüleg én is elég magasra tettem a lécet abból a szempontból, hogy én is tudom, hogy milyet nem akarok, mert sajnos túl sok veszekedést láttam anyum párkapcsolataiban. Szóval hasonlóképp vélekedem, mint #1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!