Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnak is olyan a családja,...

Másnak is olyan a családja, ahol a szingli nőket kb. gyerekként kezelik?

Figyelt kérdés
Mindegy, hány éves vagy, vagy mennyit keresel, vagy hol élsz, ha nincs párod (nagyon konzervatív esetben férjed), a többiek feljogosítva érzik magukat, hogy megjegyzéseket tegyenek a ruháidra, arra, hogy hova utazol, kivel utazol, van, aki úgy gondolja, hogy egy hajadon nőnek nem illik egyedül utazgatnia mert 1. megerőszakolják 2. mit fognak szólni az emberek, hogy biztos azt hiszik, hogy kválkodni megy (még akkor is, ha nem igaz).
2019. máj. 31. 17:38
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Saját lakásom van, diplomám, jó munkám, bejártam Európát, mind tanulás, mind nyaralás, mind szezonmunka révén, egy érettségizett, húszévesen férjhez ment lány, aki kb. a megyéből sem tette ki a lábát, több tiszteletet kap, mert ő már asszony.
2019. máj. 31. 17:41
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

NEM, nekem normális családom van.

Az ilyen családdal, mint a tiéd, nem tartanám a kapcsolatot.

2019. máj. 31. 17:54
 3/19 ZoltanAnglia válasza:
94%
Azok az emberek nyilvan nagyon parasztok...es szard is le oket.
2019. máj. 31. 18:11
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Kamu troll kérdés
2019. máj. 31. 18:30
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
Engem anyam nem akar elengedni nagyon otthonrol messzebb..Vagy amikor a koltozest tole fdlhozom akkor mondja ugyanmar,mintha mar nrm lehetnr kulon eletrm attol fuggetlenul h szegenyek vagyunk..
2019. máj. 31. 18:33
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Bár nekem is provokálásnak tűnik elsőre a kérdés, sajnos több ilyen esetet is ismerek a környezetemben. Az egyik barátnőmnek saját kis háza van, autója, egyedül utazgat...hát őt teljesen így kezeli a rokonsága, ahogyan leírtad. Van még két másik rokonom, akiknél hasonló a helyzet.
2019. máj. 31. 18:36
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Én 40 fölött vagyok, több, mint tíz éve külföldön élek, sokezer kmre anyukámtól, de ha hazamegyek, mégis úgy kezel, mint ha 5 éves lennék...én meg ignorálom. Vannak ilyen emberek.
2019. máj. 31. 18:43
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, komolyan.
2019. máj. 31. 19:06
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Megmondod nekik, hogy a túlnyomó többség ezt rohadtul nem így gondolja, aztán nagy ívben lekakálod őket.
2019. máj. 31. 19:09
 10/19 anonim ***** válasza:
69%

Idézek neked egyet a Dallasból, az öreg Jock mondta Bobbynak.

“Hatalmat nem lehet kapni, a hatalmat elveszi az ember!”

Azt hogy felnőtt önálló nőként kezeljenek, azt bizony ki kell harcolni. Ha beszólogatnak neked vagy meg akarják mondani neked hogy mit tegyél, igenis oda kell eléjük állni és a szemükbe kell mondani, hogy: Pofád lapos, puttana!

2019. máj. 31. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!