Mit tegyek hogy hagyjon élni minket a sogórnőm?
Az emberek nem gondolatolvasók. Nem célozgatunk, nem sugallunk, nem isteni beavatkozásra várunk, hanem elmondjuk a problémánkat a másik embernek. Ha a sógornőddel van problémád, akkor bizony vele kell megbeszélned és nem a barátoddal.
Egyébként mi kényszerít benneteket arra, hogy eláruljátok neki a közös programjaitok helyét és időpontjait? A barátodat nem zavarja?
Az öccse életének akar része lenni, ahogy az öccse születése óta folyamatosan része volt. Valószínűleg a te társaságodhoz egyáltalán nem ragaszkodik.
Ő ismerte előbb az öcsédet. Gondolod, hogy a kedvedért most ki kellene szállnia a srác életéből?
Az elsövel egyetertek annyi különbseggel, h mivel a parod rokonsaga (=csak miatta vagytok kapcsolatban), sztem neki kene vele megbeszelni. Es persze, h jobban megsertödik a kapcs-i fok miatt, mintha a sajat testvere mondana neki ugyanazt... (Ha vkinek nem tiszta: ha mas lenne a ferjed, talan nem is ismerned, igy ertem, h a parod rokonsaga.)
En azert sajnalom es teljesen meg tudom erteni, ha egyedül van es nincs kivel menni valahova. Es sokan jarnak igy szorakozni, nem egyedi eset! Milyen rossz erzes lehet neki, hogy ha nem mondod, akkor is erzi az ellenszenvet, feleslegesnek erzi magat... Azt is megertem, ahogy a "hatad mögött" a paroddal megbeszel vmit, hiszen a testvere, ez teljesen ugyanaz, ahogy Te megbeszeled a "hata mögött" a paroddal az ö szerepet!!! Ha ugyanugy megbizna benned, mint a testvereben, nyilvan nem a hatad mögött mondana... Sztem az a kerdes, mitöl javulna a kapcsolatotok? Szted?
Sztem elöször is ha a különallosagotok hangsulyozasa helyett, tehat az ö kirekesztese helyett ("nem kell beszámolni minden lèpèsünkről") arrol beszelnel neki, h megerted az erzeseit, esetleg ha Te is voltal ilyen helyzetben (?), es ugy örülnel, ha megtalalna a boldog tarsat... Sztem ezutan jo "bevezetö" lenne, ha megkerdezned, milyen tarsra vagyik, hogyan kepzeli az "igazi Ö-vel" az eletet, programokat... (Nyilvan nem ugy, h mindig ott egy 3., de hadd jöjjön ra magatol!!) Ezek utan a sajat erzeseidröl, hogy örülsz, ha jo a kapcsolatod vele (sogornövel), de szeretned csökkenteni a közös programokat, mert Te nagyon szereted a paroddal közös "intim" vacsorakat es meg par ilyen alkalmat, amikor csak ö van...
Es meg azt tennem hozza, h nem tudom, milyen programokrol van szo, de sztem pl. egy disco vagy falusi buli egyaltalan nem olyan, ahova nem mehetne veletek egy ilyen helyzetben, akar mindig, söt meg vihetsz magaddal "neki valo" egyedülallo ismeröst is, akar tars celzattal, akar azert, mert hatha baratra lel benne (aztan majd vele bulizik), akar csak azert, mert minel többen vagyunk, annal jobb a buli, hangulat. :) (Es akkor mar kevesbe veled lesz elfoglalva...)
"Az öccse életének akar része lenni, ahogy az öccse születése óta folyamatosan része volt."
Azért 33 évesen lehetne már kicsit függetlenebb, az öccse HÁZAS életének pedig egyáltalán nem kéne, hogy a része legyen... Az oké, hogy néha elhívják őt is magukkal, na de azért egy házaspárnak elsősorban kettesben kéne tölteni a szabadidejüket.
De sajnálom a lányt is, segíthetnétek neki valami jó társas hobbit találni, hogy ne legyen egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!