Családi esemény, eddig mindig lemondtam, már nem tudok kibújni, hogyan oldjam meg?
Születésnapról van szó. Adottak a szülők, harmincas éveik végén. Két kisgyerek, 3 és 4 évesek, a 4 évesnek lesz születésnapja. Eddig kibújtam a szülinapok alól, férjemet küldtem. Az oka, hogy van egy vendég, rokon férfi, akivel nagyon nem bírjuk egymást. Az a baj, hogy ő érezteti is velem, akár társaság előtt is, ezért inkább távolmaradtam eddig. Közben az anyuka (gyerekek anyja) hív, hogy miért nem megyek soha ilyenkor. Tudom, ha idén se megyek, azt már sértődés nélkül nem lehet megúszni. Az a baj, hogy az ellenszenves pasi rokon a fiatal apuka testvére. Én ha egy légtérbe belépek vele, elfogy a levegő.
Mit tennétek?
11-es, ne strapáld magad, mert innentől nem olvasom.
A többieknek köszönöm.
Ezt bírom amúgy a gyk-n, hogy jönnek a normális válaszok, jön a döntés, dönt a kérdező (most én), utána amikor már tök okafogyott, a kutyát nem érdekli, akkor jönnek a fikázók.
Szép napot nektek is.
11-es, állítsd le magad, itt SENKI nem személyeskedett rajtad kívül. Primitív bunkó vagy.
Amúgy pedig, jól írja itt valaki, társaság előtt nem köteles elviselni senkinek azt, ha kifejezi iránta az ellenszenvét.
És megsúgom, hogy tökmindegy az oka. Az ilyen 11-es mentalitásúak azért írnak, hogy provokálják, hogy mondja már el, aztán lehet megint ekézni (de okos volt a kérdező, mert most már lelépett, elköszönt).
Én is voltam hasonlóan, és egy későbbi hozzászóló válaszára írom, hogy olyan ironikus volt a modora az ellenszenves rokonnak, olyan finoman ironizált, hogy egyszerűen nem vették észre (tesó, apja, stb.) Az is pasi volt amúgy.
Egyébkén pedig, írjátok, hogy csak egyféle válasz jó neki. Na de, ki adott értelmes választ neki, 1-10-ig levő válaszokon kívül? Abban mi a segítő, mi a konstruktív, hogy "benned is van hiba", meg ilyenek. Lehet benne hiba, és akkor mi van? Kérdése arra vonatkozott, hogy mit csináljon, hogy oldja meg, menjen, maradjon távol, mit mondjon. Attól, hogy őbenne is van hiba, meg az utált rokonban is, megoldódik valami az ADOTT NAPRA VONATKOZÓAN? Semmi. A gyakorlati dolgokra vonatkozó válaszokkal viszont úgy látszik, megoldódott neki.
(Amúgy nem szívügyem, csak a butaság már fáj, ha a gyk-ra feljövök néha.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!