Unokatestvérem anyja ezt írtam nekem: nem hinném, hogy feltudjuk venni a rokoni kapcsolat. Ez szerintetek normális?
Az anyjukkal lehet ,hogy nem kell de az unokatesóid ha kíváncsiak rád akkor velük nyugodtan ellehettek. Azt ti szabjátok meg. Az anyukának ehhez nem kell beleegyezés.
Pár év múlva lehet jól fog jönni az a kapcsolat. A család mindig család marad.
Se irni, se fogalmazni nem tudsz, vagy 4-szer kellett a kommentjeidet is elolvasnom, mire megertettem, hogy kb mit akarsz. Erre meg rajon az, hogy iszonyatosan rajuk eroszakolod magad, amikor szemmel lathatoan nem kernek beloled semennyire sem. Bocs, de ha ez a sztori igaz, amit a 32-es irt, akkor en a rokonaid helyeben csipobol feljelentenelek a rendorsegen zaklatasert.
Tudod, ez, amit csinalsz, mar tenyleg ez a kategoria.
Mit nem ertesz azon, hogy letiltottak mindenhonnan, meg meg udvariasan kozolte unokatesod anyja is, hogy bocs, de nem, hagyjad oket beken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!