Unokatestvérem anyja ezt írtam nekem: nem hinném, hogy feltudjuk venni a rokoni kapcsolat. Ez szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Igaz hogy évekig nem tartunk a kapcsolatot, mit írjak, hogy neki elfogadjon?2019. márc. 21. 14:05
1/37 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit kéne tennem hogy fel vegyük rokoni kapcsolat?
2019. márc. 21. 14:07
3/37 A kérdező kommentje:
Szerintem elegè világos mia probléma.
2019. márc. 21. 14:09
4/37 A kérdező kommentje:
Szerintem elegè érthető.
2019. márc. 21. 14:11
5/37 anonim válasza:
Nem akarja, hogy felvedd a rokoni kapcsolatot. Miért kell erőltetni?
6/37 A kérdező kommentje:
Mert ez nem igazságos szerintem.
2019. márc. 21. 14:15
7/37 anonim válasza:
Bocs de többszöri elolvasás után sem teljesen értem mit akarsz mondani.
8/37 anonim válasza:
Valakinek teher az ilyesmi. Régebbi sérelmek, vagy csak a kényelem miatt nem akar foglalkozni veled/a családoddal. Hogy normális-e azt nem tudom, de szerintem ez egy elég mindennapi jelenség.
9/37 A kérdező kommentje:
Ès ha személyes mondom még ezt neki mit mondana?
2019. márc. 21. 14:17
10/37 anonim válasza:
Talán csak zavarja, hogy nem tudsz írni / fogalmazni, én is csak fél perce vagyok itt de már eléggé felhúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!