Unokatestvérem anyja ezt írtam nekem: nem hinném, hogy feltudjuk venni a rokoni kapcsolat. Ez szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Igaz hogy évekig nem tartunk a kapcsolatot, mit írjak, hogy neki elfogadjon?2019. márc. 21. 14:05
21/37 anonim válasza:
Ne erőltesd rá magad, látod, hogy nem akarja tartani veled a kapcsolatot. Miért is kéne? Attól még, hogy rokonok vagytok ugyanolyan idegen vagy számára, mint bármelyik szembejövő az utcán.
22/37 anonim válasza:
Mi nem igazságos? Az hogy valaki nem akarja tartani veled a kapcsolatot? Már ne haragudj, de felnőtt ember azzal tartja a kapcsolatot akivel akarja. Mindenkinek joga van eldönteni, akár rokon akár nem. Ha nem akarja, nem akarja, fogd fel és fogadd el! Kieroszakolni nem lehet és nem is szabad.
23/37 anonim válasza:
Ne erőltesd! Nincs értelme! Ne akarj olyan emberhez ragaszkodni aki hozzád nem! Engedd el! (Pár éve még az iwiw-en bejelöltem ismerősnek az apai nagymamám testvérének a gyerekét ő rámírt hogy ki vagyok leírtam majd törölte a jelölést! Ennyi !! Érdekes módon a huga ismer tudja ki vagyok! Vannak ilyen emberek!)
24/37 anonim válasza:
"Akkor rendesen beszélgetünk után kérdeztem mit tanul unokatestvérek le tiltott."
Ennek sincs semmi értelme, magyartalan idétlen foglmazás.
25/37 anonim válasza:
Nagyon nehezített lehet az írásbeli kommunikáció, ha ilyen módon írsz nekik... :-(
26/37 anonim válasza:
Lehet,hogy csak simán nem beszél ezen a nyelven amit te használsz . :DDDDD
28/37 anonim válasza:
Akkor vedd fel a kapcsolatot az unokatestvéreddel.
29/37 anonim válasza:
Ha ő nem akarja, akkor semmit sem kell tenned.
30/37 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy hány éves vagy DE!Miért nem fogadod el ha nem akarják veled tartani a kapcsolatot?! Hiába mennél személyesen akkor sem inném h meggyőződ. El kéne fogadni,hogy nem kiváncsi rád! NE erőszakoskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!