Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyám állandóan "unokázza" a...

Anyám állandóan "unokázza" a gyerekeimet. Nagy ügy?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ennél vannak ezerszer nagyobb problémák, de anyám látszólag minden lehetőséget kihasznál, hogy a gyerekeimre úgy hivatkozzon mint az ő unokái. Amúgy kedvesen, de azért már bőven zavaróan. Feleségemet is, engem is zavar. Mi ritkán hivatkozunk rájuk a fiunk-lányunk-gyerekünkként. Van nevük.

pl.: "Nagy ügyes az unokám.", "Hogy vannak az unokáim?", stb

Másik eshetőség meg épp az agyon-becézgetés.

Mi reagáljuk túl?

2019. márc. 8. 16:03
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
97%

A kedves feleségeddel együtt keress fel egy pszichológust, mert normális ember nem viselkedik úgy mint te. Legalább a dühkitöréseid kezelésében is segítene, és talán idővel nem írnál minősíthetetlen stílusban ismeretlen személyeknek csak azért, mert más a véleménye mint a tiéd. (Ha valaha életedben dolgozni fogsz, és a főnököd valamiről mást fog gondolni, őt is ilyen alpári stílusban fogod letámadni?)

Egyébként nem leszel kevésbé hülyének nézve csak azért, mert ÖNÖZVE írsz meg egy választ :D

2019. márc. 8. 21:06
 42/46 anonim ***** válasza:
96%

A nagyi csak büszke az unokáira. Ha ez titeket annyira zavar, inkább "nyeljétek le a békát". Ne szóljatok ilyesmiért mert teljesen feleslegesen megbántanátok.

Az én anyósom még csak nem is látta a 20 hónapos unokáját, csupán sms-t küldött születésnapra, karácsonyra de egyébként nem kíváncsi rá. Na ez pl. probléma. A tiétek nem.

2019. márc. 8. 22:44
 43/46 anonim ***** válasza:
95%

Te vagy az anyuád fia »» Vannak gyerekeid, akkor ők az anyukád unokái.

Nem értem a problémát, biztosan büszke rá, hogy ők az unokái, és ezt szeretné kifejezni ezzel is.

2019. márc. 9. 08:49
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Embert nem láttam még,akinek probléma lett volna ez. Hiszen az unokái O.O ..nem is értem.
2019. márc. 9. 12:53
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Már az is baj, ha valaki az unokájának hívja az unokáját? Húha.. De nagyon ráértek, hallod! Nektek sincs semmi más bajotok az életben, csak ez, úgy látszik.
2019. márc. 9. 14:05
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
2019. márc. 10. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!