Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy "nevelet...

Mit lehet kezdeni egy "neveletlen" rokongyerekkel?

Figyelt kérdés
Nem úgy neveletlen, hogy hisztis vagy önző vagy szemtelen, egyszerűen nem tud viselkedni, szocializálódni. Gyakran tesz fel indiszkrét kérdéseket nem tud kellően távolságot tartani emberekkel. Mivel a szülei sem járnak nagyon társaságba, nem is érintkezik sok emberrel, be van szűkülve az ismertségi köre.
2019. márc. 1. 15:29
1 2 3
 11/24 anonymousreview60 ***** válasza:
0%
Velem egy ideig lehetett viccelni, játszani, aztán valamiért én is elvonultam, olvastam, tanultam, csak trófeáim nem lettek. Életem legrosszabb döntése volt.
2019. márc. 1. 16:33
 12/24 anonymousreview60 ***** válasza:
0%
Hasznos voltam a haveroknak, nem jó fej.
2019. márc. 1. 16:34
 13/24 anonymousreview60 ***** válasza:
73%
Ha a gyerek eszét nem kell edzeni, mert megy az magától az oké. De attól a személyiségét alakítani, edzeni kell. Te legyél következetes vele, és magyarázd el neki, miért viselkedsz úgy vele. És ha ő a többi rokonnal jön, akkor mond el, hogy a világ nem olyan.
2019. márc. 1. 16:38
 14/24 A kérdező kommentje:
Próbáltam már kiszakítani a szüleitől, kettesben lenni vele, de a végén nem tudtam kiszakítani a komfortzónájából, mert az lett amit ő akart (nem nagy dolgok, ilyenekben kell gondolkodni pl. nem akart tejes fagyit enni, hanem azt a fagyit ette, amit mindig kérni szokott vagy elvittem egy délutáni "koncertre", de ő erősködött, hogy korán haza kell mennie, mert nem fejezett be valamilyen házit)
2019. márc. 1. 16:47
 15/24 anonim ***** válasza:
29%
Az a gyerek sikeresebb lesz, mint a "rossz" unokatesók együtt. Nem kell aggódni érte. Neked meg aztán pláne nem kell vele semmit "kezdeni". Ne akard megváltoztatni. Nem kell, hogy mindenki egyforma legyen. Majd ha valakit zavar a viselkedése, akkor mondani fogja neki. Ennyi. Nem értem, miért akarjátok egyforma sablonra faragni az összes gyereket...
2019. márc. 1. 16:51
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

Hű, tényleg de gáz ez a gyerek... 11 évesen érdekli, hogy mennyit keres egy rokona, azt a fagyit akarja megenni, amit szeret, és még a leckéjét is szeretné befejezni otthon.

Szerintem is szörnyű, mindenképp és mielőbb meg kell nevelni, mielőtt még jobban elkanászodik.

Emberek, ti hol éltek???

2019. márc. 1. 20:07
 17/24 anonymousreview60 ***** válasza:
91%
#15-#16: Sikeresebb miben? A szakmában igen. Az Életben nem hiszem.
2019. márc. 2. 00:14
 18/24 anonymousreview60 ***** válasza:
91%
Az ilyen kis tanulógépnek lesz egy hangos szó nélküli kamaszkora (mint nekem). Jó érettségie, és csonka vagy semmilyen magánélete az egyetemen. Az összes igazi nagyon nagy fej évfolyamtársam többé-kevésbé csibész volt.
2019. márc. 2. 00:22
 19/24 anonim ***** válasza:
33%
Nem lehet hogy enyhén autista? Az én lányom is az, és sosem enne másféle fagyit, mint amit szeret. Sosem kóstolna meg mást. Ő is fura dolgokat tud kérdezni és nem érzékeli ha átlép egy határt. Ezzel együtt nagyon érzékeny ha úgy érzi, őt bántják. Itt a nevelés nem sokat segít, az autizmus egy sajátságos állapot.
2019. márc. 2. 09:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért kéne középszerűnek lennie? Miért nem ehet olyan fagyit, amilyet szeretne?
2019. márc. 2. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!