Meg lehet e szüntetni jogilag anyámmal és két testvéremmel a kapcsolatot?
Ennek semmi ertelme, ezert ugyvedet fogadni,papirozni, meg penzt kidobni.
Egyszeruen megszakitod a kapcsolatatot teljes mertekben es ha valaki erdeklodik megmondod neki hogy nem tartod veluk a kalcsolatot es slussz. Amugy ha megis annyira akarod akkor ugyvedet kerdezz o elmondja.
Sajnos nem,én felvettem férjem nevét aki olasz h biztos ne találjanak meg a mocskok szülőtartásért se.. Bár remélem már belefulladtak a piába. :(
40N
Szerintem felesleges és hülyeség.
Én az apámmal nem tartom a kapcsolatot. 20 éve nem láttam, nem hallottam felőle, Nem hiányzik, nem érdekel hogy halott vagy él, örülök hogy már nem zaklat. Semmilyen formában nem tudok róla, szerintem ő se nagyon rólam.
Boldogan élem az életem - nélküle. A férjem nevét felvettem a vezetéknevem helyett, ez is egy kinyilatkoztatás erről.
De azért egy ilyen "nincsenek testvéreim, szüleim" teljesen másabb. Ha lehet egyáltalán, biztosan egy csomó jogi herce-hurca lesz és nem kis pénzt fogsz beleölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!