Hogy tudjam levetkőzni a bűntudatot, amit azért érzek, mert eljutottam oda, hogy nem szeretném már különösebben tartani a kapcsolatot a testvéremmel?
Az én testvérem szintén fiatalabb,és mi sem akarjuk egymással tartoni a kapcsoaltot.
Csak annyi, hogy szépen bármit le lehet írni, de ő rendkívül beképzelt, és gyerekkorában is mindig visszaélt azzal, hogy ő a fiatalabb és sokkal több mindent megkapott mint én.
Én viszont akkor fogom vele tartani a kapcsolatot, ha benő a feje lágya és nem egy olyan pasival lesz, aki kihasználja, hanem a sarkára áll, és hajlandó felnőttként viselkedni. Állandóan személyeskedik, dúl-fúl, semmit de semmit nem lehet vele konkrétan megbeszélni, viszont amit csak lehet, elvitt otthonról, anélkül, hogy megkérdezte volna, lehet-e szabad-e, meg úgy egyébként. Rossz híremet kelti, mert nem mérlegel és igazából bele se gondol, hogy neki is viselkednie kellene.
Hát csak remélem, hogy nálatok nem ez van.
Ő azt hiszi, ha ő rosszat gondol rólam, már bármit megtethet, mert tévedhetetlen, és meg sem próbál megismerni.
Na én ezért nem tartom vele a kapcsolatot, majd ha normálisan és felnőtt módra képes lesz egy beszélgetést lefolytatni....
Egyébként, lehet, csak Te hiszed azt hogy utálják, mivel a te sztorijaidat hallgatják. Én például elmeséltem pár dolgot a családnak, és elképedve hallgatták, hogy Jaaaaa hát ők erről nem tudtak... Lehet hogy Ő is olyan mint én, tapintatos és lehet nem akarja rád húzni a vizes lepedőt... De cserébe szerintem te se tedd vele, bár ugye a mai világban kit érdekel már a másik...
Mindegy.
Ha nem akarod vele tartani a kapcsoaltot, ne tartsd. Én sem tartom vele, bár megígértem annak idején valakinek, hogy vigyázok rá. Hát igen, majd akkor ha képes lesz felnőttként viselkedni. Egyelőre, nem sikerül neki. Az ilyen engem meg ne kritizáljon. :)
Neked sok sikert kívánok, de én nem vesznék össze hülyeségek miatt a tesómmal, mivel azzal bánatot okoznék a szüleimnek. Őket meg jobban szeretem annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!