Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sértés vagy nem egy nõ számára...

Sértés vagy nem egy nõ számára? Egyáltalán illik ilyet mondani, ha még viccbõl teszi akkor is.

Figyelt kérdés

Ma eljött megint a sógorom látogatóba.Azt mondja nekem,hogy én már öreg vagyok,(õ egy idõs velem és vannak lelki problémái, sohasem volt nõs,nem ért el semmit az életében,szinte hol laknia sincs,gyerekei sincsenek.stb)megjegyzem mindig sportoltam, egy szóval lezárva a koromhoz képest jól tartom magamat ezt mások véleményébõl tudom.Mivel a férjem egy gyáva nyul, a testvéreivel szemben, még csak meg sem szólalt.Sohasem foglalkoztam a korommal, csak tudatosan éltem.Tele vagyok amugyis bánattal, fájdalmakkal amelyeket az élet nehézségei okoznak, nem hiányzik,hogy egy frusztrált ember engem kritizáljon.Sõt ebéd idõben állit ide, és azt bezzeg megeszi,amit én fõztem ugy hogy még egy köszönöm se hagyja el a száját.

Mindig is beleavatkozott a házasságunkba a bátyjával együtt, az is elvált csak tengõdik az életben és a férjem ilyenekhez ragaszkodik,akik semmibe sem nézik,és még a házasságába is beleavatkoznak.Annyira sok bánat,fájdalom ért mostanában miért kell az emberbe még jobban belekõtnie.

2019. jan. 2. 18:04
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Azt nem mondom,hogy ki nem állhatom, mert mindig megsajnálom.Jó vagyok hozzá, ezért esik rosszul,hogy piszkálódik.

Pontosan azért jött,hogy nekem kivánjon boldog uj évet, hát megtette.:)

2019. jan. 2. 19:06
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Szar a házasságod egy puha pöttel élsz,és már kezded unni, az összesz cirkusz ennek a tünete.
2019. jan. 2. 19:07
 23/34 A kérdező kommentje:

Azt nem mondom,hogy ki nem állhatom,mert mindig megsajnálom.Jó vagyok hozzá,pontosan ezért esik rosszul,hogy piszkálódik.

Ma azért jött,hogy boldog uj évet kivánjon nekem, hát megtette.:)

2019. jan. 2. 19:09
 24/34 A kérdező kommentje:

Azt nem mondom,hogy ki nem állhatom, mert mindig megsajnálom.Jó vagyok hozzá,ezért esik rosszul,hogy mindig piszkálódik.

Ma azért jõtt,hogy boldog uj évet kivánjon, hát megtette.:)

2019. jan. 2. 19:11
 25/34 A kérdező kommentje:

Azt nem mondom,hogy ki nem állhatom,mert mindig megsajnálom.Jó vagyok hozzá ezért esik rosszul,hogy mindig piszkálódik.

Ma azért jött,hogy boldog uj évet kivánjon nekem,hát megtette.:)

2019. jan. 2. 19:16
 26/34 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki jól tartja magát, még öreg lehet...

Engem a korommal nem tudnak megsérteni, ez van, ennyi vagyok. Tudomásul veszem, hogy van, aki egy 42 évest már öregnek lát, na és?

2019. jan. 2. 19:27
 27/34 anonim ***** válasza:
asdfghjkl
2019. jan. 2. 19:30
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik ilyet mondani senkinek,de őszintén tényleg nem tudom mit vártál tőle,ha amúgyis bunkó.Mivel írtad,hogy a férjed nem mer lépni ellene semmit,neked kell.Nem kell beengedni,vagy amikor bejelentkezik akkor mondd azt,hogy van már programotok.A férjednek pedig ha nem tetszik meglehet mondani,hogy normalizálja a testvére viselkedését és akkor ujra mehet amikor akar.
2019. jan. 2. 20:24
 29/34 anonim ***** válasza:
57%
Van egy olyan érzésem hogy hamarosan a férjed házassága is tönkremegy.
2019. jan. 2. 21:10
 30/34 A kérdező kommentje:
A válasz nem megy át.
2019. jan. 2. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!