Mit illik/kell mondani, ha egy hozzám nem közel álló ember terhes?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk barátok, idősebb is nálam, lakást bérlek tőle, és alig szoktam látni. A múltkor nem mondtam neki semmit, mert nem voltam biztos benne,még kicsi volt a hasa.2018. szept. 11. 20:46
1/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem, nem ismerem a férjét/partnerét, azt se tudom, férjnél van-e, szóval nem vagyunk ilyen viszonyban. És ő maga nem hozta szóba.
2018. szept. 11. 20:47
2/11 anonim válasza:
Én nem mondanék semmit, miközben erre gondolnék: részvétem. xD
3/11 anonim válasza:
Gratulálok az áldott állapotodhoz, az élet minden örömét kívánom nektek.
4/11 anonim válasza:
Nem kell semmit mondani.
Ha nem vagytok barátok, nem is illik bele szólni az életébe :)
Ha üzleti kapcsolban vagytok szigorúan szintén nem téma.
Ha emberileg közeledtek egymáshoz (nem csak a számokról esik szó, amikor találkoztok), akkor a gratuláció egy illedelmesen, bevált dolog.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. szept. 11. 21:13
6/11 anonim válasza:
Köszönöm, hogy hozzájárultál a bolygó túlnépesedéséhez és a vele járó áldatlan állapotok, azaz a megannyi kín, szenvedés, nyomor, ellelketlenedés és populizmus fenntartásához, sok boldogságot neked és a kicsinek egyaránt! :)
7/11 anonim válasza:
Nem mondanék semmit. Inkább legyek unkorfomista bunkó, mint kétszínűsködni keljen.
8/11 Metionin válasza:
Nem mondanék semmit. Még az ismerősök terhessége sem érdekel, nemhogy egy kvázi idegené.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. szept. 12. 01:20
10/11 anonim válasza:
Ezeket biztos nem illik:
De szép pocak! Honnan van?
Te egészben eszed a dinnyét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!