Mit illik mondani az ex-anyósnak és ex-sógornőnek?
Ma találkoztam velük, kérdezték hogy vagyok. Nem akartam dicsekedni, hogy mióta az új párommal vagyok, sokkal boldogabb lettem stb. Gáznak érzem, pont az ex-anyósomnak mondani, hogy örülök hogy megszabadultam a fiától.
Nem szoktam velük beszélgetni, de ma megállítottak, hogy meséljek már valamit, hiszen régen találkoztunk.
Szerintem kedvesek, hogy nem azt választották, hogy elmenjenek melletted, mintha sosem ismertek volna. Sajnos én átéltem ezt, pedig a férfival azóta is jóban vagyok (nem tartjuk a kapcsolatot, de nem vagyunk haragban).
Nem kell ilyenkor konkrétumokat mondani, elég, ha megköszönöd a kérdést, általánosságokban válaszolsz, jól vagyok, stb, nem kell részletezni, visszakérdezel, hogy velük mi újság és kész..elhiszem, hogy kellemetlen, de pont ezért ne bocsátkozz hosszú beszélgetésbe, csak amit mondjuk a szomszédodnak is mondanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!