Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sértés vagy nem egy nõ számára...

Sértés vagy nem egy nõ számára? Egyáltalán illik ilyet mondani, ha még viccbõl teszi akkor is.

Figyelt kérdés

Ma eljött megint a sógorom látogatóba.Azt mondja nekem,hogy én már öreg vagyok,(õ egy idõs velem és vannak lelki problémái, sohasem volt nõs,nem ért el semmit az életében,szinte hol laknia sincs,gyerekei sincsenek.stb)megjegyzem mindig sportoltam, egy szóval lezárva a koromhoz képest jól tartom magamat ezt mások véleményébõl tudom.Mivel a férjem egy gyáva nyul, a testvéreivel szemben, még csak meg sem szólalt.Sohasem foglalkoztam a korommal, csak tudatosan éltem.Tele vagyok amugyis bánattal, fájdalmakkal amelyeket az élet nehézségei okoznak, nem hiányzik,hogy egy frusztrált ember engem kritizáljon.Sõt ebéd idõben állit ide, és azt bezzeg megeszi,amit én fõztem ugy hogy még egy köszönöm se hagyja el a száját.

Mindig is beleavatkozott a házasságunkba a bátyjával együtt, az is elvált csak tengõdik az életben és a férjem ilyenekhez ragaszkodik,akik semmibe sem nézik,és még a házasságába is beleavatkoznak.Annyira sok bánat,fájdalom ért mostanában miért kell az emberbe még jobban belekõtnie.

2019. jan. 2. 18:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%

És öregnek lenni szégyen? Vagy jellemhiba? Aki nem hal meg fiatalon, az megöregszik. Sokáig élni, de nem megöregedni, ez senkinek sem sikerül.

Hogy aztán ki hány éves kortól tartja magát vagy a másikat öregnek, az teljesen egyéni. Legközelebb válaszold mosolyogva, hogy bizony öreg vagy, vagy ha nem szereted ezt a szót, mondd, hogy x éves, de vele ellentétben tapintatos is. Vagy csinos, kedves, egészséges, gazdag, bármi, amit szeretsz magadban, sőt büszke is vagy rá.

2019. jan. 2. 18:48
 12/34 anonim ***** válasza:
81%

Soha nem sikerült férjeddel elbeszélgetni az érzéseidről, hogy bizonyos dolgok neked mennyire fájnak? Bár ezt látnia, éreznie kellene...

Ettől függetlenül ha nincs őszintén megbeszélve, akkor csak egyre fájóbb lesz az egész...

Esetleg azért nem beszéltél vele, mer tnem bíztál benne?

2019. jan. 2. 18:48
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
Persze hogy úgy néz ki az ilyeneknek van mindig nagy pofája.
2019. jan. 2. 18:49
 14/34 anonim ***** válasza:
79%
Én csak azok véleményét veszem figyelembe, aki fontos számomra. A különbözö rokonok, sógorok, egyéb lecsúszott alakok meg azt mondanak, amit akarnak, elengedem a fülem mellett.
2019. jan. 2. 18:51
 15/34 A kérdező kommentje:

18:48

Pontosan ezt mondtam neki,amit leirtál.Azt vettem észre rajta, hogy fél a korától és ami ezzel jár és akkor az én fejemre teszi.

2019. jan. 2. 18:53
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Neked igaziból a férjeddel van bajod, nem a sógoroddal...
2019. jan. 2. 18:56
 17/34 A kérdező kommentje:

18:48

A férjemnek szent az öccse meg a bátyja, mert ugyanolyan karaktere van mint nekik.Sõt lassan már azt is elérik,hogy õk legyenek a fontosabbak a családjánál.En ugy álltam mindig ezekhez a dolgokhoz,hogy fáj nekik,hogy a testvérüknek sikerült a házassága,de ugy hogy az én türelmem, neveltségem játszott közre.A hugiról meg ne is beszéljünk, mert õ volt mindig a fõkonkoly.

2019. jan. 2. 18:59
 18/34 anonim ***** válasza:
59%

1. A sóforaimmal nem foglalkoznék - vendéglátás terén sem.

2. A férjemet meg helyretenném, ha nem képes kiállni mellettem.

3. Ettöl függetlenül nem sértés, amit a sógor mondott, csak bunkóság.

2019. jan. 2. 19:01
 19/34 anonim ***** válasza:
79%
Számomra ebben semmi sértő nincs, én szeretem az ilyen viccelődést, csípőből válaszolok valami oltást rá ilyenkor. Az szerintem sokkal nagyobb probléma, amit a többi részben írsz, főleg a férjed hozzáállása a témához. Nem igazán értem minek erőlteted olyan emberekkel a jó kapcsolatot, akiket ki nem állhatsz. Semmi értelme, senkinek nem teszel vele jót. Panaszkodás helyett beszélj a férjeddel és húzd meg a határaidat, ő tartsa csak velük a kapcsolatot, de neked ne legyen ez kötelező.
2019. jan. 2. 19:01
 20/34 A kérdező kommentje:

18:56

Van benne igazság, mert egyszerüen vak és süket,de már megszoktam.

2019. jan. 2. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!