Az emberek tényleg nem foglalkoznak a családtagjaikkal meg a rokonságukkal? Miért jön ezzel mindenki karácsonykor?
Eléggé unom, hogy karácsony közeledtével, sok ismerősöm nagyképűen hangoztatja, hogy a rokonok egész évben le se sz*rják egymást, bezzeg karácsonykor, és emiatt kétszínű az ünnep.
Miért lenne ez így? Évente több alkalommal vendégül látjuk a rokonokat, tartjuk a kapcsolatot a külföldön élőkkel, halottak napján együtt megemlékezünk a már nem élőkről, felhívjuk egymást szülinapokon (nem mindenki, de egy családból mondjuk egy ember az egész család nevében). Karácsonykor egyik napon az anyukám rokonait hívjuk meg/látogatjuk meg, másik nap apukáméit.
Tényleg ez ritka lenne? Miért mondják, hogy a rokonok nem foglalkoznak egymással? Szerintem ha nem laktok közel egymáshoz, évi néhány alkalom teljesen jó. És nekem is van olyan unokatestvérem, akit nem kedvelek annyira, de a többi családtagját meg igen, szóval velük sem fogom megszüntetni a kapcsolatot.
Nem mondod azt, hogy neked van egy boldog családod, akikkel szeretitek egymást, és azon problémázol, hogy más esetleg általánosít?
Linkeljek pár kérdést, ahol mondják, hogy minden nő qrva? Szerintem te nem vagy az, ott is hirdethetnéd az igét, hogy az általánosítás csúnya dolog.
Felnőttkorban kicsit más a történet! Most még hőzöngtök kamaszosan, hoy kirakatünnep meg jajénvagyokatökéletes.
Majd flnőttkorodban elkezded hajtani az Életet. Munka, párkapcsolat, gyereknevelés, háztartás ... mire van, mire JUT idő?
Majd végre eljön az évnek egy olyan időszaka, amikor kicsit mindenki ráér és lehet összefutni rég nem látott rokonokkal, barátokkal. Mert ő is éppen ráér.
Ez nem csak a látszatról szól, hanem arról is, hogy magadnak osztod be az idődet, nem a szüleid tervezik meg, gazdálkodják ki, hogy az "uncsitesókákkal" pancsizhass a Balcsiban okosakat mondogatva a felnőttekről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!