Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én érzem rosszul, és nekem...

Én érzem rosszul, és nekem kellene békülnöm?

Figyelt kérdés
Egyenlőre a második albérletben lakom a legkisebb lányommal,hét éve,kilátás nincs saját otthonra.Apukám felajánlotta-ami nagy szó nála-ad hét milliót,kölcsönnel kiegészítve lehetne lépni,ha drága mamám beleegyezett volna, hogy a házát megterheljék. De nem.Harmadszorra már nem tudom kérni, képtelen vagyok szóba állni vele azóta.Az volt az indoka, hogy neki fontos a biztonság, és majd csak történik valami...( mert nekem nem jár a biztonság?és mi történik,csoda??)Öt éve heti 6 napot, napi kilenc órát robotolok,( szeretem a munkám)három órát vezetek, szabadság nélkül, egy pihenőnap stb,hogy fenn tudjam tartani ezt a színvonalat, és büszkén élünk a gyerkőccel,mert szuper vagyok, de ilyen lehetőségem most lett volna, mert ez az összeg egy lekötött pénz, ami így újra le lett kötve,- atyám pénze.Mellesleg egyre inkább úgy érzem, édesanyám soha nem törődött velem eléggé,az aktuális férj fontosabb volt,-most is-még ha engem terrorizált is, társfüggő,gyáva, és most már önzőnek is látom...és még sorolhatnám.Kinek van igaza..?

2018. dec. 4. 12:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem a szülő hibája ha a gyereke a semmire szül,van fogamzásgátló,csak a babamánia elveszi a nők eszét..
2018. dec. 4. 22:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2018. dec. 5. 10:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Az önző éppen hogy Te vagy.
2018. dec. 8. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!