Utálom a sógornőm! Egyszerűen nem bírom elviselni, meglátom és rosszul vagyok tőle?
Egy nagyon gonosz, kétszínű ember.. és kívülre azt mutatja, hogy milyen cuki meg mindenkit "drágámozik" "édesemezik" és én fullra átlátok rajta, nyávog össze visza,közbe amúgy meg nem így beszél anyósomékkal pl. Annyira idegesít az egész ember, hogy elmondani nem tudom. Mit tegyek? Zavar,hogy ilyen érzéseim vannak irányába, de jó emberismerő vagyok és tudom milyen valójában, és érzem, hogy ő se szeret csak megjátsza,ami még jobban idegesít,nem szeretem a kétszínű embereket. Lehet valamit tenni? Próbáltam megszeretni,de mindig tett valamit, ami után rájöttem,hogy lehetetlen... De elkerülni meg nem tudom és félek,hogy egyre rosszabb lesz ez az egész...
26/L
Minden nap látod? Együtt laktok?
Kicsit,ha bővebben írnál errőleredmény is születne.
Igen biztos :)
1városba lakunk közel egymáshoz
Az a durva, hogy a kérdést átfutva azt hittem először, hogy ezt én írtam ki xD Mintha ugyanarról az emberről beszélnénk :D Csak nekem ő nem sógornőm, hanem a párom testvérének a csaja.
Nem tudsz mit tenni, sajnos kevesen vannak, akik annyira jó emberismerők, hogy átlátnak az ilyen személyeken. Ameddig nem tudod alátámasztani több bizonyítékkal is, hogy neked van igazad, mindenki téged tart majd összeférhetetlennek.
Valahogy erőltess egy mosolyt az arcodra, és próbáld elviselni. Megteheted, hogy kerülni kezded, de sajnos akkor is te húzod a rövidebbet, mert mivel a többiek nem látnak át rajta, azt mondják, te vagy a hülye, aki csak beképzel magának dolgokat. Tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!